(Poistunut julkaisusta)

Finance & Payroll Coordinator
Studentwork Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

”We believe in graduates – they inspire companies to become better”.

Meillä se tarkoittaa sitä, että olemme Studentworkillä tavattoman ylpeitä siitä, että saamme joka päivä työllistää nuoria osaajia asiantuntijatehtäviin. Samalla autamme eri toimialoilla toimivia asiakkaitamme löytämään heille huipputyyppejä tukemaan heidän kasvuansa. Nyt vahvistamme talouden ja palkanlaskennan tiimiämme ja meillä olisi Helsingin toimistolla paikka sinulle

FINANCE & PAYROLL COORDINATOR

Sinusta

Studentworkin Finance & Payroll Coordinatorilla on todella tärkeä rooli niin erinomaisen konsulttikokemuksemme mahdollistajana kuin myös sisäisessä asiakaspalvelussamme. Hänen vastuullaan on varmistaa palkanlaskentaprosessin kokonaisvaltainen onnistuminen sekä tarjota tukeaan taloushallinnon ydinprosesseissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta joko taloushallinnon tai palkanlaskennan prosesseista. Työtehtäviisi kuuluvat palkka-aineiston valmistelu, palkka-ajot sekä matka- ja kululaskujen käsittely. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat koti- ja ulkomaisten tytäryhtiöidemme taloushallinnon eri prosessit, kuten myynti- ja ostolaskuprosessit sekä tuki sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille. Tärkeimmät onnistumisen avaimet työssä ovat asenne, sitkeys sekä vahva halu onnistua. Tunnet olosi kotoisaksi itsenäisesti työskennellen, mutta samanaikaisesti olet tärkeä osa erinomaista tiimiämme, meidän joukkuetta.

Studentworkin Finance & Payroll Coordinator

  • omaa kokemusta joko palkanlaskennasta tai taloushallinnon tehtävistä
  • on suorittanut tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja
  • on motivoitunut oppimaan uutta ja haastamaan itseään
  • on ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen tiimipelaaja sekä omaa kyvyn ajatella "We before me"
  • haluaa työskennellä yrityksessä jonka arvot ovat: Always deliver, Take responsibility, Be creative sekä Share fun

Tämän me lupaamme sinulle

Meille on tärkeää, että työntekijämme kokevat merkityksellisyyttä tekemässään työssä. Työ itsessään on jo merkityksellistä, mutta sitä ja henkilökohtaista kehittymistäsi tukeaksemme tarjoamme sinulle ammatillisia kehittymismahdollisuuksia ja näyttöjen myötä myös urakehityspolkuja. Haluamme tukea työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan sulavaa yhteensovittamista. Meille on tärkeää, että juhlimme saavutuksiamme sekä onnistumisiamme. Koska olemme yksi joukkue, meille on tärkeää viettää myös rennompia hetkiä kollegoidemme kanssa mm. kick-offin tai vuosikokousten merkeissä, kotimaassa ja ulkomailla.

Olemmeko match?

Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävä sijoittuu Helsinkiin Kampin Autotaloon. Jos haluat liittyä osaksi huipputiimiämme, lähetäthän hakemuksesi suosittelijoineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 20.1.2019. Huomioithan, että voimme tehdä valinnan sopivan kandidaatin löydyttyä jo hakuaikana. Valitulta henkilöltä tarkastamme luottotiedot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Finance Manager Olli Heinonen. Ollin tavoitat puhelimitse, p. 044 055 2857. Voit tarvittaessa kysyä tehtävästä myös sähköpostitse olli.heinonen(at)studentwork.com.