(Poistunut julkaisusta)

Finance & Payroll Assistantiksi Studentworkille!
Studentwork Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

”We believe in graduates – they inspire companies to become better”. Me studentworkiläiset olemme työelämän agentteja auttaen nuoria osaajia, opiskelijoita ja vastavalmistuneita löytämään oman alansa ensimmäiset asiantuntijatehtävät ja sitä kautta luomaan merkityksellisiä työuria. Me uskomme uransa alkutaipaleella olevien osaajien potentiaaliin sekä tuoreimpaan substanssiosaamiseen ja osaamme sanoittaa ne tavalla, että uusia työuria syntyy vuosittain tuhansia!

Finance & Payroll Assistant – sinusta tuleva palkkahallinnon gurumme?

Etsimme motivoitunutta ja kehityshaluista Finance & Payroll Assistantia talouden ja palkanlaskennan tiimiimme Helsinkiin. Tehtävä on osa-aikainen (noin 3 pv/vko) ja vakituinen. Tehtävässä aloitus on sopimuksen mukaan syksyn 2019 aikana.

Finance & Payroll Assistantin tehtävässä pääset sukeltamaan monipuolisiin palkkahallinnon tehtäviin, jossa sinulla on tärkeä rooli sekä erinomaisen konsulttikokemuksemme mahdollistajana kuin myös sisäisessä asiakaspalvelussamme. Tehtävissäsi tulet omalta osaltasi varmistamaan onnistuneen palkanlaskentaprosessin sisältäen huolellisen palkkojen laskemisen, oikea-aikaisen palkanmaksun, myyntilaskutuksen sekä erilaisten raporttien ja viranomaisilmoitusten tekemisen. Tulet alkuun työskentelemään avustavissa tehtävissä ja osaamisen kehittymisen myötä, saat yhä enemmän vastuuta roolissasi. Tärkeimmät onnistumisen avaimet tässä työssä ovat motivoitunut asenne, huolellisuus sekä vahva halu onnistua ja tehdä työtä laadukkaasti. Et myöskään vieroksu rutiininomaisia työtehtäviä. Lisäksi tunnet olosi kotoisaksi itsenäisesti työskennellen, mutta samanaikaisesti olet osa erinomaista tiimiämme.

Etsimällämme Finance & Payroll Assistantilla on

  • suoritettuna tehtävään soveltuvien korkeakouluopintoja, kokemus palkanlaskennan tai taloushallinnon tehtävistä nähdään suurena etuna
  • motivaatiota uuden oppimiseen ja itsensä haastamiseen, halu ottaa vastuuta omasta roolistaan sekä "we before me" -asennetta
  • kasvuyritykseen sopiva mindset – draivia, innovatiivisuutta, toimeliaisuutta ja kykyä elää muutoksessa
  • halu elää arvojemme mukaisesti
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito

Me tarjoamme sinulle

Me lupaamme, että meillä pääset mukaan sellaiselle matkalle, että vastaavaa saa etsiä jonkun aikaa. Jos meiltä kysytään, niin meillä parhaat asiat ovat ihmisemme ja kultuurimme, joka kulminoituu arvoihimme: Take Responsibility, Always Deliver, Be Creative ja Share Fun. Lyhyesti tämä tarkoittaa, että ihan tosissaan kannustamme kaveria, kannamme yhdessä vastuun ja teemme luvatut asiat, pidämme kaverista ja yrityksestä huolta ja tietysti riemuitaan asian vaatimalla suuruudella. Näiden lisäksi meillä parhaita asioita ovat kannattavasti kasvava yritys sekä valtakunnallisestikin äärettömän merkityksellinen työ. Meillä saa vaikuttaa asioihin ja teemme tätä työtä yhdessä. Jokaisella studentworkilaisellä on mahdollisuus tavoitella Partner-nimitystä. Mainittakoon vielä se, että vaikka tosissaan töitä teemmekin, meille on todella tärkeää, että koti- ja työelämä kulkevat balanssissa.

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään pikaisesti! Viimeinen hakupäivä on 8.9.2019. Nopeus on kuitenkin valttia, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä rekrytoijaamme Emmi Telanteeseen puh. 040 3584527, emmi.telanne@studentwork.com. 

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.