Finance & Office Assistant, Blucon Oy, Vantaa
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021
Oppimishaluinen, toimeen tarttuva ja järjestelmällinen. Jos nämä adjektiivit kuvaavat sinua työntekijänä, voit olla etsimämme Finance & Office Assistant asiakkaallemme Blucon Oy:lle. Tehtävä on yrityksessä uusi, joten pääset muokkaamaan tehtävää juuri itsesi näköiseksi! Pääset osallistumaan esimerkiksi taloushallinnon tehtäviin sekä yleisiin toimiston juokseviin asioihin. Mukana paketissa tulee tehokas ja joustava työyhteisö, jossa pidetään huolta työntekijöistä ja viihtyvyyteen panostetaan. Lue lisää alta ja hae paikkaa pian!
KUVAUS
Blucon on kiinteistöjen saneerauksiin erikoistunut kasvuyhtiö, jossa on hyvä tekemisen meininki. Kasvava yritys kaipaa riveihinsä reippaan työotteen omaavaa henkilöä, joka pitää toimiston järjestyksessä. Työnkuva sisältää esimerkiksi taloushallinon tehtäviä ja pääset toimimaan asiakasrajapinnassa. Tehtävää voi tehdä joustavasti myös osa-aikaisesti, mikäli olet esimerkiksi loppuvaiheen opiskelija, kuitenkin vähintään 20h/viikko. Aiempi kokemuksesi taloushallinnon tehtävistä auttaa sinua menestymään tehtävässä ja on suuri etu, mikäli sinulla on tuntemusta rakennusalasta. Kaikista tärkeintä on kuitenkin oppimishaluinen asenteesi!

Tarjoamme


* Mahtavan työporukan
* Monipuolisen työnkuvan
* Kasvavan yrityksen tuomat mahdollisuudet oppia laajasti uutta


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Taloushallinnon tehtävät, kuten reskontran hoito ja tiliöinti
* Yleiset toimistotehtävät ja juoksevien asioiden hoito
* Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan myös esim. palkanmaksuun liittyvät tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi tai merkonomi)
* Hieman aiempaa kokemusta yllä mainituista taloushallinnon tehtävistä
* Osaamista jostakin taloushallinnon järjestelmästä ja hyvät it-taidot
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito, englannin kielen osaaminen katsotaan suureksi eduksi


Työntekijänä olet:


* Innokas oppimaan uutta
* Kehityshaluinen
* Tarkka ja huolellinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Bluconin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Blucon Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistöjen tärkeimpiin remontteihin erikoistunut yritys. Blucon Oy on perustettu vuonna 2009. Olemme toteuttaneet toimihistoriamme aikana lukuisia kiinteistöjen tärkeimpiä remontteja. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, säätiöt, yritykset sekä yksityiset asunto-osakeyhtiöissä asuvat henkilöt.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507409
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa