(Poistunut julkaisusta)

Finance Manager
Dinex Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Dinex Finland Oy on globaali ajoneuvoteollisuuden päästöjärjestelmien sekä katalysaattoreiden valmistaja. Yhtiömme kehittää ja valmistaa katalysaattoreita sekä niiden kemiallisia pinnoitteita raskaan kaluston ajoneuvoihin sekä teollisiin sovelluksiin. Dinex Finland on osa tanskalaista Dinex-konsernia. Konserni toimii 15 maassa ja työllistää yli 1600 työntekijää liikevaihdon ollessa yli 150 miljoonaa euroa vuodessa.

Tehtävän kuvaus:

Etsimme joukkoomme Vihtavuoreen Finance Manageria vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtäviisi kuuluvat talouden ja henkilöstöhallinnon monipuoliset tehtävät:

-Vastaat Dinex Finland Oy:n talousfunktiosta. Toimit tehtävässä täysin itsenäisesti ja toimenkuvaasi kuuluu koko yhtiön taloushallinto reskontrasta tilinpäätökseen saakka. Vastuualueellesi kuuluvat myös arvonlisäverotus ja välitön verotus.
-Olet osa kansainvälistä taloustiimiä ja kuulut Dinex Finland Oy:n paikalliseen johtoryhmään
-Vastaat sisäisestä laskennasta ja talouden KPI-mittareista. Tuotat tietoa johdon päätöksentekoa varten.
-Vastaat talouden raportoinnista ja budjetoinnista konsernin ohjeistuksen mukaisesti. Kehität jatkuvasti ja itsenäisesti talouden prosesseja ja käytäntöjä.
-Vastaat henkilöstöhallinnon prosesseista sisältäen mm. ulkoistetun palkkahallinnon koordinoinnin sekä tuet esimiehiä henkilöstöhallintoon liittyvissä asioissa.

Toivomme sinulta:

-Tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus tai vastaava työelämässä hankittu osaaminen
-Vähintään 3 vuoden kokemus vastaavissa vaativissa taloushallinnon tehtävissä. Tehtävä edellyttää vahvaa osaamista ja kokemusta sekä ulkoisesta että sisäisestä laskennasta.
-Työhön tarttuva asenne ja halukkuus toimia tehtävässä, jossa yhdistyvät operatiiviset tehtävät ja strateginen vastuu
-Aiempi kokemus tuotanto- tai R&D-yhtiöstä katsotaan eduksi
-Vahvat kommunikointitaidot niin suomeksi kuin englanniksikin. Taito nähdä ja selittää syyt numeroiden takana ja ohjata näin päätöksentekoa.
-Erinomainen organisointikyky ja kyky työskennellä tehokkaasti myös paineen alla
-Kokemus HR-prosesseista, työlainsäädännöstä ja työehtosopimusten tulkinnasta katsotaan eduksi; halukkuus vastata jatkossa HR-tehtävistä on ehdoton edellytys
-Kokemus kansainvälisessä yhtiössä työskentelystä on eduksi

Tarjoamme:

Tarjoamme hienon mahdollisuuden työskennellä aidosti kansainvälisessä organisaatiossa, jossa saat vastuullesi hyvin itsenäisen tehtäväkokonaisuuden. Käytössäsi on liukuva työaika ja nykyaikaiset etätyömahdollisuudet, myös koronan jälkeen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Manager Taira Matilainen, 0505907808, tam@dinex.fi
Hakemukset pyydämme toimittamaan mahdollisimman pian. Jotta valittu henkilö saisi mahdollisimman pitkän perehdytysajan tehtävään, aloitamme haastattelut jo hakuajan kestäessä. Hae kuitenkin viimeistään sunnuntaina 8.11. kotisivuiltamme osoitteessa https://dinex.career.emply.com/open-vacancies. Toimitathan myös palkkatoiveesi. Huom. Adecco ei vastaa hausta, joten hakemukset vain ohessa olevan linkin kautta suoraan Dinexille.