(Poistunut julkaisusta)

Finance Manager
ELIXIA (Sats Finland Oy)

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

ELIXIA kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan kuntokeskusketjuun, SATS ELIXIAan. Tarjontaamme kuuluvat mm. ryhmäliikuntatunnit ja Personal Training -palvelut noin 160 modernissa liikunta- ja hyvinvointikeskuksessa ympäri pohjolaa. Visiomme on vaikuttaa merkittävästi pohjoismaalaisten terveyteen ja elämänlaatuun. 

Etsimme energiseen joukkoomme

FINANCE MANAGERIA                        

vakituiseen työsuhteeseen ELIXIAn Service Officelle Tikkurilaan.

Toimenkuvasi on mielenkiintoinen yhdistelmä Finance managerin ja liiketoiminnan kehityksen vastuita. Toimit itsenäisessä vastuussa Suomen Finance managerina tehden yhteistyötä Nordic controlling & accounting -organisaatioiden kanssa. Vastaat proaktiivisella otteella Suomen sisäisestä laskennasta. Tehtäväalueeseesi sisältyvät sisäisen laskennan eri osa-alueet raportoinnista ja tiedon analysoinnista budjetointiin, ennusteisiin ja suunnitteluun.

Tuotat liiketoiminnallisen päätöksenteon tueksi taloudellisia selvityksiä, kannattavuuslaskelmia ja ennusteita keskeisimmistä tunnusluvuista niin yhtiö- kuin tulosyksikkötasolla. Teet monipuolista laskentaa liittyen esimerkiksi sisäisiin kehitysprojekteihin, kuukausittaiseen tulosseurantaan sekä vaativamman päätöksenteon business caseihin. Annat vahvan näkemyksesi ja inputisi päätöksentekoon suvereenin laskentaosaamisesi ohella – roolisi on avainasemassa ELIXIA Suomen kasvussa ja kehityksessä. Vastuualueeseesi tulee sisältymään sopimusneuvotteluja ja muita liiketoiminnan kannattavaan kasvuun liittyviä osa-alueita.

Raportoit paikallisesti Suomen maajohtajalle ja konsernitasolla Nordic CFO:lle. Kuulut Suomen johtoryhmään ja olet yhden naisen/miehen talousyksikkö Suomessa.

Odotamme, että sinulla on kaupallinen, ylempi korkeakoulututkinto. Sinulla on lisäksi monipuolista talouden ja liiketoiminnan osaamista, sekä usean vuoden kokemusta itsenäisistä controllerin tehtävistä (mieluusti business controlling) ja kykyä kantaa vastuu koko paketista. Kokemus ketjutoiminnoista tukee sulavaa siirtymääsi toimintamme pariin. Ideaalikandidaattinamme sinulla on strategista ajattelukykyä (näet metsän puilta) yhdistettynä analyyttiseen otteeseen (näet puut metsässä ja katsot lukujen taakse). Viet ratkaisuhakuisella asenteella asioita tehokkaasti eteenpäin ja olet vahva neuvottelija. Käytät sujuvasti suomen ohella englantia työkielenä – ruotsi ei ole haitaksi, mutta englannilla pärjäät erinomaisesti.

On sanomattakin selvää, että meillä on hauskaa töissä. Odotamme siis, että sinulla on yhtä huono huumori, kuin meillä. Pääset paiskimaan hommia hyvässä seurassa, ja työn vastapainona voit luonnollisesti treenata ELIXIA-keskuksissa sydämesi kyllyydestä.

Lähetä meille hakemuksesi 7.10.2018 mennessä. Laadithan hakemuksesi englannin kielisenä ja lisäät mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Manager Marja Tuokko (p.+35840 76 22 507) seuraavina ajankohtina: pe 21.9 klo 9-10, to 27.9 klo 15-16 & ke 3.10 klo 11-12.