(Poistunut julkaisusta)

Finance Manager
Cresco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Tikomet Oy on kovametallin kierrätykseen sinkkiprosessilla erikoistunut yhtiö. Kuulumme kansainväliseen Plansee-konserniin, joka on länsimaiden suurin volframituottaja ja johtava kovametallin kierrättäjä. Alan viimeistä tekniikkaa edustava tuotantolaitoksemme sijaitsee Jyväskylässä. Liikevaihtomme oli viime tilikaudella noin 31 miljoonaa euroa, ja meitä on yhteensä 39 kovametallialan ammattilaista. www.tikomet.fi

Haemme nyt Tikomet Oy:lle Jyväskylään

FINANCE MANAGER :ia

Tehtävä tarjoaa kokonaisvaltaisen ja monipuolisen vastuualueen yhtiömme talousraportoinnin, budjetoinnin ja rahoitusasioiden äärellä. Kuulut Tikometin johtoryhmään, jossa toimit myös hallituksen kokouksen ja pöytäkirjojen valmistelijana. Tiimiin kuuluu lisäksesi talousassistentti.

Sinulla on jo useamman vuoden ajalta kokemusta vaativista ja monipuolisista taloushallinnon tehtävistä sekä KTM:n tai tradenomin koulutus. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää joustavuutta toimia pienessä organisaatiossa sekä vahvaa ulkoisen laskennan osaamista ja talouden lukujen analysointikykyä. Työ vaatii myös sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa. Kokemus ICT-projekteista ja SAP-toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi.

Tikomet on vakaa ja kehittyvä yritys kansainvälisessä toimintaympäristössä. Pidämme huolta työntekijöidemme jatkuvasta kouluttamisesta ja tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustavan Baronan Minna Varis p. 040 6533 114. Jätä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen oheisesta hakulinkistä viimeistään 27.5.2018.