Finance Manager, Siemens Healthcare Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2021
Siemens Healthcare etsii Finance Manageria monipuoliseen työtehtävään ulkoisen laskennan pariin. Tehtävä on vuoden sijaisuus, mutta on mahdollista että työ jatkuu senkin jälkeen. Tässä tehtävässä yhdistyvät sekä ulkoisen laskennan asiantuntijatehtävät että tiimiesimiehenä toimiminen. Lue lisää tehtävästä alta ja hae paikkaa pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Finance Managerina vastuullesi kuuluvat mm. ulkoiseen laskentaan liittyvät päivittäiset työtehtävät, erilaiset kirjaukset ja lukujen seuraaminen, kuun vaihteeseen liittyvät tehtävät, avustaminen tilinpäätöksissä sekä business controllereiden tukeminen.

Lisäksi saat vastuullesi kuuden hengen finance-tiimin. Tiimiläiset istuvat Suomessa ja Baltiassa. Tiimin päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat mm. reskontrat, ulkoinen laskenta, tiliöinnit matkalaskut ja tase-erittelyt. Oman työsi ohessa pidät huolta, että tiimin työt tulevat tehdyiksi ja tarvittaessa tarjoat tukeasi työtehtävien hoitamiseksi.
Lisäksi käyt säännöllisesti 1:1-keskustelut tiimiläistesi kanssa ja tuet heitä työssä menestymisessä.

Tehtävä on sijaisuus arvioidusti 12kk, jonka jälkeen tehtävässä saattaa olla mahdollisuus jatkoon. Siemensillä kansainvälisenä yrityksenä tunnetusti on paljon erilaisia uramahdollisuuksia.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään sopiva koulutustausta ja jo muutaman vuoden kokemus vastaavista ulkoisen laskennan tehtävistä. Esimerkiksi tilitoimistotausta antaa hyvät edellytykset toimia tehtävässä. Odotamme henkilöltä aikaisempaa kokemusta monipuolisista ulkoisen laskennan tehtävistä, Suomen kirjanpitolain tuntemusta sekä tilinpäätöstaitoa. Pääjärjestelmänä Siemensillä on käytössä SAP, josta toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta. Toivomme sinulta löytyvän kiinnostusta esimiestyöhön, vaikka aikaisempaa esimieskokemusta emme vaadikaan.

Henkilönä olet organisointikykyinen, jämäkkä ja täsmällinen. Pystyt pitämään langat käsissäsi myös pienen paineen alla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja halu työskennellä ihmisten kanssa. Työkavereiksesi saat asiantuntevan taloushallinnon porukan, jolta huumori ei lopu kesken.

Odotamme sinulta:


* Tehtävään sopivaa koultustaustaa
* Aikaisempaa kokemusta ulkoisen laskennan tehtävistä
* Tilinpäätöstaitoa
* Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
* SAP ja Excel -osaamista
* Kiinnostusta esimiestyöhön
* Hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työskentelyotetta


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Siemens Healthcaren puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Siemens Healthcaresta täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot