(Poistunut julkaisusta)

Finance Manager - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019
Autovista Group provides pricing and specification intelligence for Europe’s automotive decision-makers. We take complex automotive data and make sense of it. From vehicle design and production to sales and marketing, we combine our data with the expertise of our people to provide the insights and pricing tools that simplify complex decision-making throughout the vehicle’s lifecycle. Autovista Group is comprised of Autovista, Eurotax, Glass's and Schwacke, our highly-respected, market-leading brands. Each of these widely-recognised companies combines unrivalled automotive experience with cutting-edge systems and world-class data, ensuring that we provide best-in-class business-critical industry intelligence for our customers.
Etsimme nyt asiakkaallemme Autovistalle Finance Manageria / Talouspäällikköä Suomeen. Rekrytoinnin tuottaa Eilakaisla ja tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Autovistalle toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Autovistan toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta työtä on mahdollisuus tehdä joustavasti myös toiselta paikkakunnalta käsin.

Finance Managerina

olet kokonaisvastuussa Autovista Groupin Nordic maiden yksiköiden (Suomi ja Ruotsi) taloushallintopalveluiden tuottamisesta. Nordic taloustiimiemme esimiehenä ohjaat kirjanpitäjien ja muun taloushallinnon tiimin tuottamaa back office työtä ja osallistut itsekin aktiivisesti päivittäisiin taloushallinnon tehtäviin. Tehtävissäsi korostuvat johtamisen ohella erityisesti budjetointi, ennustaminen, tilien päättäminen, sekä tuloksen raportointi. Myös maakohtaiset talouteen liittyvät verotus- ja lakiasiat, kassavirta, laskutus ja erilaisten liiketoimintaa tukevien raporttien ja analyysien tuottaminen organisaatiolle ovat Finance Managerin vastuulla. Tehtävässä onnistuminen edellyttää aktiivista yhteistyötä Suomen ja Ruotsin toimistojen kanssa, sekä ajoittain myös muiden konsernin maiden kanssa. Autovista liiketoimintaa ylläpidetään ja raportoidaan useamman eri järjestelmän kautta, joita käytät ja kehität aktiivisesti työssäsi. Raportoit työstäsi suoraan Autovista Groupin Finance Directorille (UK, Nordics & Australia).

Toivomme Sinulta

vahvaa talousasioiden tietotaitoa ja tuntemusta, sekä kokemusta kansainvälisen konsernin taloushallinnossa toimimisesta. Arvostamme akateemista koulutusta ja edellytämme talous- ja laskentatoimeen painottuvaa tutkintotaustaa. Tehtävän itsenäisyyden vuoksi olisi hyvä, että olisit jo kerryttänyt kokemusta vastaavanlaisesta tehtäväkentästä ja esimiestyöstä. Tehtävässä painottuu vastuu Nordic maiden talousasioista ja siksi toivommekin Sinulta korkeaa luottamusta, täsmällisyyttä ja vastuullisuutta, sekä hyviä organisointitaitoja ja paineensietokykyä kiireen ja laajan tehtäväkentän keskellä. Koska tehtävä on hyvin hands - on tyyppinen, tarvitset myös paljon käytännön osaamista ja ymmärrystä kirjanpidosta ja back office työn tehtävistä. Tulet käyttämään työssäsi viestintä- ja raportointi kielenä Suomea ja Englantia, joiden kiitettävät puhe- ja kirjoitustaito ovat tässä tehtävässä edellytyksenä. Myös hyvät IT-taidot ja järjestelmäosaaminen korostuvat työssäsi Finance Managerina.

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle

mahdollisuuden päästä mukaan kansainvälisen konsernin vastuulliseen tehtävään, joka tarjoaa paljon muuttuvia tilanteita ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Tehtävä on vakituinen ja yritys kannustaa henkilöstöään aktiivisesti joustavaan etätyökulttuuriin, jolloin voit tehdä valtaosan töistäsi esimerkiksi kotoasikin käsin – eikö kuulostakin aika joustavalta? Käytössäsi on myös Autovistan uusi, moderni toimisto, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin ydinkeskustassa Aleksanterinkadulla.

Olisitko Sinä Autovista Groupin uusi Finance Manager? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen englanniksi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 23.7.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita koko hakuprosessin ajan ja pyrimme myös tekemään päätöksiä nopeasti. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Palvelupäällikkö Anssi Säkö p. 030 6090 502 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi