Finance/ HR Specialist, Cloudpermit, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022
Etsimme Cloudpermitille innokasta ja kehityshaluista Finance/HR Specialistia monipuolisiin ja huolellisuutta vaativiin taloushallinnon työtehtäviin. Tässä tehtävässä pääset haastamaan itseäsi ja ottamaan vastuuta muun muassa osto-ja myyntireskontran, palkkahallinnon ja kirjanpidon avustavista työtehtävissä. Rooli on uusi ja pääset itse vaikuttamaan sen sisältöön oman kokemuksesi sekä mielenkiinnonkohteidesi kautta. Jos sinulta löytyy kaupallisen alan koulutus, taloushallinnon prosessien ymmärrystä ja olet itseohjautuva työntekijä, lue lisää alta ja hae paikkaa heti! Etenemme haussa nopealla aikataululla.
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset kehittämään omaa taloushallinnon osaamistasi sekä vaikuttamaan omaan tehtävänkuvaasi kansainvälisessä ympäristössä. Sinulta tulee löytyä kehityshaluinen ja itseohjautuva asenne sekä kaupallista ymmärrystä. Pääset työskentelemään läheisessä yhteistyössä Cloudpermitin talouspäällikön kanssa ja kehittymään kohti vastuullisempaa roolia. Työtehtäväsi tulee sisältämään yhteistyötä USA:ssa ja Canadassa työskentelvien kollegoiden kanssa, joten sujuva englannin kielen taito on välttämätön tehtävässä menestymiseen. Työ on aluksi osa-aikainen, noin 20-30 tuntia viikossa.

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen roolin kansainvälisessä ja nopeasti kasvavassa yrityksessä
* Monipuolisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiinnonkohteidesi mukaan
* Ammattitaitoisen tiimin tuen ja mahdollisuuden etätyöhön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Taloushallinnon prosesseissa avustaminen
* Vastuu osto- ja myyntireskontrasta
* Palkkahallinnon työtehtävät ja henkilötietojen päivittäminen Sympa-järjestelmään
* Liiketoiminnan ja prosessien kehittäminen talousjohtajan kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aiempien työtehtävien tai opintojen kautta hankittu taloushallinnon osaaminen
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Hyvät IT-taidot


Työntekijänä olet:


* Työotteeltasi huolellinen ja itseohjautuva
* Hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja
* Avoin ja rohkea kommunikointitaidoiltasi


Muuta tietoa


* Aloitus: Helmikuu 2022
* Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen
* Työmäärä: noin 20-30 h/vk
* Sijainti: Helsinki, etätyö mahdollinen
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Cloudpermitin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Cloudpermitin Lupapiste on Suomen johtava valtakunnallinen rakennetun ympäristön sähköinen lupa-asiointipalvelukokonaisuus. Lupapiste on syntynyt yhdessä kuntien asiantuntijoiden kanssa ja sen jatkuva kehitys pohjaa tiiviiseen yhteistyöhön ja asiakasymmärrykseen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot