Finance & HR Coordinator, Valo Therapeutics Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2021
Etsimme asiakkaallemme Valo Therapeutics Oy:lle Finance & HR Coordinatoria vakituiseen työtehtävään. Tässä roolissa tuet henkilöstöa hallinnollisissa tehtävissä, kuten taloushallinto, laskutus, henkilöstöhallinto sekä kokous- ja matkajärjestelyt. Tehtävä on kokoaikainen. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi osaaja. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Jos kiinnostuit, lue lisää ja hae jo tänään sillä etenemme heti oikean henkilön löydettyä!
KUVAUS
Finance & HR Coordinatorina tuet yrityksen johtoa ja henkilöstöä hallinnollisissa tehtävissä. Työtehtäväsi liikkuvat taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja toimiston yleisten askareiden ympärillä. Tulet työskentelemään toimistolla Viikissä muun Valo Therapeuticsin tiimin kanssa.

Tarjoamme


* Innovatiivisen työympäristön
* Energisen ja tiiviin tiimin
* Mahdollisuuden oppia ja kehittyä, sekä edetä roolissa

TYÖNKUVA

* Taloushallinto mm. laskutus, dokumentointi ja tilinpäätöksen laatiminen
* Henkilöstöhallinnon tukeminen mm. työaikakirjanpito
* Kalentereiden suunnittelu
* Matkajärjestelyt

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva koulutustausta
* Energinen ote uusien tehtävien aloittamiseen
* Erinomaiset ajanhallintataidot
* Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen sekä englannin kielen taito


Katsomme myös eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja erinomaiset vuorovaikutustaidot, mutta asenne ratkaisee tässä tehtävässä.

Työntekijänä olet:


* Huolellinen
* Oma-aloitteinen
* Positiivinen


Muuta tietoa:


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Työmäärä: Kokoaikainen
* Sijainti: Helsinki


Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Yhteystiedot: Kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Valo Therapeutics Oy on spin-out yritys Helsingin yliopiston IVTLabista. Valo Tx:llä on mahdollisuus muuttaa syövän ja tartuntatautien immunoterapian alaa. Valo Tx:n teknologiassa yhdistyvät ainutlaatuisesti useiden kliinisesti todistettujen immunoterapiakonseptien parhaat ominaisuudet - onkolyyttinen virushoito, peptidirokotus ja virusvektoripohjainen immunoterapia.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1522982
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki