(Poistunut julkaisusta)

Finance Coordinatoriksi Studentworkille!
Studentwork Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019
Finance Coordinator

Etsimme kehityshaluista Finance Coordinatoria vahvistukseksi 4 hengen taloushallinnon tiimiimme Helsinkiin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Finance Coordinatorina huolehdit konsernimme onnistuneesta laskutusprosessista yhdessä tiimimme kanssa. Tehtäväsi koostuvat monipuolisista laskutuksen tehtävistä kuten myyntilaskutuksesta ja siihen liittyvistä selvitystehtävistä, myyntireskontran hallinnasta sekä ostolaskujen kierrätyksestä ja tiliöinneistä. Huolehdit oikea-aikaisesta asiakaspalvelusta laskutusasioihin liittyen ja samalla teet tiivistä yhteystyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Lisäksi pääset työskentelemään avustavissa kirjanpidon tehtävissä. Oman osaamisesi ja kehittymisesi mukaan tulet saamaan yhä enemmän vastuuta omassa roolissasi ja sinulla on mahdollisuus kasvaa Controllerimme oikeaksi kädeksi.

Finance Coordinatorina olet tärkeässä roolissa erinomaisen laskutusprosessimme mahdollistajana ja omalla panoksellasi kasvat tärkeäksi tukipilariksi talouden tiimissämme. Pääset työskentelemään kaikkien konsernimme brändien kanssa, joita ovat Studentwork, Sharper ja Psycruit. Tehtävä on siis loistava mahdollisuus erityisesti sinulle, joka haluat päästä kasvamaan taloushallinnon asiantuntijaksi ja olemaan osa Studentworkin kasvumatkaa!

Työssäsi Finance Coordinatorina
  • Huolehdit onnistuneesta laskutusprosessista myynti- ja ostolaskujen osalta
  • Huolehdit oikea-aikaisesta asiakaspalvelusta laskutusasioihin liittyen sekä yritysasiakkaillemme että sisäisille sidosryhmille
  • Osallistut muihin taloushallinnon ja kirjanpidon avustaviin tehtäviin

Etsimällämme Finance Coordinatorilla on
  • Kokemusta laskutuksen tai taloushallinnon tehtävistä noin 1-2 vuoden ajalta, kirjanpidon osaaminen on eduksi
  • Tarkkuutta ja huolellisuutta päivittäisessä tekemisessä, kehityshalua sekä rohkeutta aktiivisesti tarttua selvitettäviin asioihin
  • Halu elää arvojemme mukaisesti sekä kasvuyritykseen sopiva mindset – draivia, innovatiivisuutta ja kykyä elää muutoksessa
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Me tarjoamme sinulle
Me lupaamme, että meillä pääset mukaan sellaiselle matkalle, että vastaavaa saa etsiä jonkun aikaa. Jos meiltä kysytään, niin meillä parhaat asiat ovat ihmisemme ja kulttuurimme, joka kulminoituu arvoihimme: Take Responsibility, Always Deliver, Be Creative ja Share Fun. Lyhyesti tämä tarkoittaa, että me ihan tosissamme kannustamme kollegoita, kannamme yhdessä vastuun ja teemme luvatut asiat, pidämme kaverista ja yrityksestä huolta ja tietysti juhlimme onnistumisia asian ansaitsemalla tavalla. Näiden lisäksi olemme kannattavasti kasvava yritys, jossa tehdään valtakunnallisestikin todella merkityksellistä työtä. Meillä pääset vaikuttamaan yrityksen toiminnan kehittämiseen ja jokaisella studentworkilaisellä on mahdollisuus tavoitella myös Partner-nimitystä. Mainittakoon vielä se, että vaikka teemmekin töitä tosissaan, on meille todella tärkeää, että koti- ja työelämä kulkevat balanssissa. Lupaamme myös, että palkitsemismallimme on yksi alan kannustavimmista!

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti! Viimeinen hakupäivä on 9.1.2019. Nopeus on kuitenkin valttia, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Talent Acquisition Coordinator Christina Fagerströmiin 040 571 3296, christina.fagerstrom@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.