Finance Controller
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

Haemme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista Finance Controlleria mielenkiintoisiin, monipuolisiin tehtäviin Espooseen. Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta saattaa vakinaistua. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsopimus tehdään aluksi valitun henkilön ja Adeccon välillä.

Mitä toivomme sinulta?
Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus, esimerkiksi merkonomin tai tradenomin tutkinto ja muutaman vuoden monipuolinen kokemus vastaavista tehtävistä sekä vahva ammatillinen osaaminen. Olet urallasi hoitanut kirjanpitoa, tehnyt tilinpäätöksiä, veroilmoituksia ja raportointia. IFRS-säännösten tunteminen on tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta. IT-taitosi ovat ajan tasalla, olet käyttänyt työssäsi erilaisia taloushallinnon järjestelmiä sekä Exceliä ja opit uusia nopeasti. Katsomme eduksesi, mikäli sinulla on aikaisempaa Navision-kokemusta. Pystyt tekemään työtäsi sekä suomen että englannin kielellä.

Työotteeltasi olet työteliäs, tarkka, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Työskentelytapasi on itsenäinen, omatoiminen ja joustava. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Olet kehitysorientoitunut niin itsesi kuin työsi suhteen. Osaat organisoida ja priorisoida työtäsi itsenäisesti ja paineensietokykysi on erinomainen. Olet luotettava, teet mitä sovitaan ja sitoudut asetettuihin tavoitteisiin ja aikatauluihin. Persoonana olet avoin ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset.

Mitä pääset tekemään?
Finance Controllerina hoidat monipuolisia taloushallinnon tehtäviä. Ohjaat ja valvot pääkirjanpitoa sekä kehität ja ohjaat raportointia. Osallistut järjestelmäprojekteihin ja kehität taloushallinnon prosesseja. Lisäksi hoidat kuun vaihteen täsmäytykset ja taseen tarkastamisen.

Jos kiinnostuit uusista haasteista, jätä hakemus palkkatoiveineen adecco.fi-sivuilla 18.4.2021 mennessä. Liitä mukaan cv:si ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen numerosta 040 779 5541.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442174
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sisko Lahtinen (sisko.lahtinen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Espoo, Espoo