(Poistunut julkaisusta)

Finance Controller, Wihuri Oy Aarnio, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Wihuri Oy Aarnio on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huoleh-dimme päivittäin noin 30 000 HoReCa-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Asiakkaitamme palvelemme koko maan kattavan Metro-pikatukun verkoston, toimitusmyynnin ja eMetro-verkkokaupan kautta. Wihuri Oy Aarniolla on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luo-tettavin kumppani. Uusi logistiikkakeskuksemme on valmistunut Vantaan Viinikkalaan vuon-na 2018. Tutustu meihin osoitteessa emetro.fi.

 

Haemme nyt Wihuri Oy Aarniolle (osana talouden palvelukeskusta) ammattitaitoista Finance Controlleria mielenkiintoisiin, monipuolisiin tehtäviin Vantaalle. Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus, esimerkiksi tradenomin tutkinto ja vähintään viiden vuoden monipuolinen kokemus itsenäisistä Finance Controllerin tehtävistä sekä vahva ammatillinen osaaminen. Olet urallasi hoitanut kirjanpitoa, tehnyt tilinpäätöksiä, veroilmoituksia ja raportointia. IT-taitosi ovat ajan tasalla, olet käyttänyt työssäsi erilaisia taloushallinnon järjestelmiä sekä Exceliä ja opit uusia nopeasti. Katsomme eduksesi, mikäli sinulla on aikaisempaa SAP-kokemusta. Pystyt tekemään työtäsi sekä suomen että englannin kielellä.

 

Työotteeltasi olet työteliäs, tarkka, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Työskentelytapasi on itsenäinen, omatoiminen ja joustava. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Olet kehitysorientoitunut niin itsesi kuin työsi suhteen. Osaat organisoida ja priorisoida työtäsi itsenäisesti ja paineensietokykysi on erinomainen. Olet luotettava, teet mitä sovitaan ja sitoudut asetettuihin tavoitteisiin ja aikatauluihin. Persoonana olet avoin ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset.

 

Finance Controllerina hoidat monipuolisia taloushallinnon tehtäviä. Tehtäviin kuuluvat muun muassa pääkirjanpito, tilinpäätökset, raportointi, sekä veroilmoitusten tekeminen.

 

Wihuri Oy Aarnio tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän ja kattavan perehdytyksen. Finance Controllerina sinulla on näköalapaikka yrityksen toimintaan. Saat myös viihtyisän, nykyaikaisen työympäristön ja hyvät työsuhde-edut.

 

Jos kiinnostuit uusista haasteista, jätä hakemus palkkatoiveineen adecco.fi-sivuilla 9.8.2019 mennessä. Liitä mukaan cv:si ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen numerosta 040 779 5541 viikolla 28.