(Poistunut julkaisusta)

Finance Controller - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018
Neste tekee joka päivä vähemmästä enemmän. Öljyalan edelläkävijöinä arvioimme ja uudistamme jatkuvasti perinteisiä toimintamalleja. Hyödynnämme tehokkaasti olemassa olevia resursseja ja otamme käyttöön uusia, vähähiilisiä raaka-aineita kuten jätteitä ja tähteitä. Olemme jo maailman suurin uusiutuvan dieselin tuottaja ja näemme mielenkiintoisia kasvumahdollisuuksia myös polttoainemarkkinoiden ulkopuolella.

Etsimmeasiakasyrityksemme Neste Oyj:n kanssa kokopäiväistä tilinpäätöstaitoistaFinance Controlleria Espooseen. Tehtävä on määräaikainen toukokuun 2019loppuun asti, jonka jälkeen rekrytointi tehtävään on mahdollista. Työn aloitustapahtuu sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman nopeasti.

Tehtäviisi kuuluvat

Monipuoliseentehtävään kuuluu mm.

  • Nimettyjenyhtiöiden ulkoinen laskenta 
  • Kaudenvaihteentehtävät ja raportointi
  • Tilinpäätöksetja tasekirjat
  • Alv-ja muu viranomaisraportointi 
  • Veroilmoitukset
  • Osallistuminenkehityshankkeisiin

Toivomme sinulta

Valittavaltahenkilöltä edellytämme soveltuvan koulutustausta lisäksi useamman vuodenkokemusta pääkirjanpidon tehtävistä ja tilinpäätöstaitoa. Sujuvan suomenlisäksi tehtävässä menestymiseen vaaditaan englannin kielen sujuvaa käyttöätyössä. Toivomme sinulta ajantasaisia IT-taitoja, ja katsomme eduksesi SAP:n jaOraclen käyttökokemuksen.

Toivommesinulta ymmärrystä taloushallinnon kokonaisprosessista sekä toimeen tarttuvaa,rohkeaa ja itsenäistä työskentelyotetta. Arvostamme oma-aloitteisuuden lisäksimyös hyviä yhteistyötaitoja. Työtä tehdään tiimissä, jossa kaikilla on omatvastuualueensa.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisenja haasteellisen tehtäväkuvan selkeine prosesseineen vakavaraisessaorganisaatiossa ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Lisätietojatehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti RamiLaakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetähakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimmanpian, mutta kuitenkin 20.11.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi,sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.