Finance Business Partner Helsinkiin Pernod Ricard Finland Oy:lle
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2021
Oletko taitava Excelin sekä PowerBI:n käyttäjä ja sinulta löytyy vankkaa talousosaamista? Nautitko tehokkaasta tekemisestä, kansainvälisestä ilmapiiristä sekä itsenäisestä työskentelystä, muttet pelkää kysyä apua kiperissä tilanteissa Mikäli tunnistit itsesi, saattaa Finance Business Partnerin positio Pernod Ricardilla olla juuri sinulle sopiva paikka. Jatka lukemista ja hae mahdollisimman pikaisesti!
KUVAUS
Pernod Ricard Finland Oy etsii nyt joukkoonsa Finance Business Partneria sijaisuuteen vuoden 2022 syyskuun loppuun saakka. Tässä positiossa tulet työskentelemään vahvasti talouden lukuja analysoivassa ja dataa käsittelevässä roolissa, ja pääset kehittämään myös yrityksen sisäisiä toimintoja. Saat vastuuta ja vapautta, sekä tilaisuuden verkostoitua myös kansainvälisesti.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät
* Tilaisuuden päästä kehittämään sisäisiä toimintoja
* Kansainväliset kollegat ja hyvän tiimihengen

TYÖNKUVA

* Datan käsittely ja raporttien muodostaminen sekä analyysit
* Raportointi paikallisesti osana kansainvälistä talousorganisaatiota
* Budjetointi ja estimaatit sekä näiden mallien päivitys ja ylläpito
* Osallistuminen hinnoitteluun ja projekteihin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, AMK tai yliopisto
* Vähintään 3 vuotta kokemusta vastaavista tehtävistä
* Erinomaiset Excelin ja PowerBI:n käyttötaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Hyvät kommunikointitaidot sekä into oppia uutta


Etsimämme henkilö on:


* Itseohjautuva
* Järjestelmällinen
* Rohkea


Pyydämme toimittamaan tehtävän hakukirjeet suomeksi ja ansioluettelot englanniksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: 1.6 2021, kesäloma heinäkuussa vähintään 2 vkoa (19.7- 31.7.2021)
* Kesto: syyskuun 2022 loppuun saakka
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Pernod Ricard Finland Oy on Suomen alkoholimarkkinoiden toiseksi suurin toimija ja maailman suurimman alkoholikonsernin, ranskalaisen Pernod Ricardin omistama tytäryhtiö. Vastaamme konsernimme tuotteiden sekä monien muiden kansainvälisesti tunnettujen viinien ja väkevien alkoholituotteiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa.

Hiilineutraalilla tehtaallamme Turussa valmistetaan alkoholijuomia yli 150-vuotisella ammattitaidolla. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin keskustassa ja yhteensä meillä työskentelee 80 sitoutunutta ammattilaista. Toimintaamme ohjaa konsernimme vastuullisuusstrategia, Good Times from a Good Place, jonka tavoitteet on sidottu YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin. Lue lisää yrityksestämme ja toimintaamme johtavista arvoista osoitteesta: http://www.pernod-ricard-finland.com/fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot