(Poistunut julkaisusta)

Finance Assistant
Thermo Fisher Scientific Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tiedettä ja tutkimusta palveleva toimittaja terveydenhoidon, teollisuuden ja tutkimuksen alueella. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 20 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 65 000 asiantuntijaa globaalisti.

Haemme asiakkaallemme Thermo Fisherille Vantaan toimipisteelle taloushallinnon osaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2021 saakka. Toimit osana 9 hengen Financial Shared Service –tiimiä ostoreskontran ja ostoreskontraan liittyvien kauden katkon tehtävien parissa. Haettavalta henkilöltä edellytämme reskontraprosessien osaamisen lisäksi hyviä kommunikointitaitoja, itsenäistä ja uteliasta työotetta sekä joustavuutta. Kokemus myös muista taloushallinnon tehtävistä on etu.

Työtehtävän vastuualueet:

• Ostolaskujen tehokkaan ja oikea-aikaisen kierron ja hyväksyntäprosessin varmistaminen Basware P2P -työkalua käyttäen.

• Kululaskujen ja ostotilauksellisten laskujen käsittely, tiliöinti, hyväksyntäkiertoon laittaminen sekä siirto kirjanpitojärjestelmään.

• Intrastat-ilmoittaminen, tullauspäätösten arkistointi, konsernilaskujen täsmäytys sekä tarpeen mukaan muita ostoreskontran kauden katkoon kuuluvia tehtäviä.

Tarvittavat tiedot ja taidot:

• Kaupallinen koulutus talouden koulutusohjelmassa (kirjanpito, ulkoinen laskentatoimi)

• Kokemusta vastaavista taloushallinnon ja reskontran tehtävistä

• SAP ERP - ja Basware P2P -järjestelmien tuntemus (tai vastaava muu ostolasku workflow järjestelmä), Iskala ERP -järjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

• Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

• Kokemus valmistavan teollisuuden taloushallinnon tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme määräajalle monipuolisen toimenkuvan innovatiivisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Pääset hyödyntämään aiemmin hankkimaasi ammattitaitoa sekä kehittämään osaamistasi edelleen. Pääset tekemään työtä yrityksessä, joka tekee aidosti merkityksellistä työtä auttamalla asiakkaitaan tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme hakijoiden käsittelyn hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Lisätietoja antaa Baronalta Sari McEvoy: sari.mcevoy@barona.fi