(Poistunut julkaisusta)

Finance Assistant, talousassistentti
Renta Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Businesslike rekrytoi Renta Groupille dynaamista ja tiimityössä viihtyvää Talousassistenttia / Finance Assistant pääkonttorille Vantaalle.

Tehtävässä työskentelet osana Suomen taloushallintotiimiä. Työtehtäväsi koostuvat konsernilaskentaan, kuukausi- ja vuosiraportointiin, tilinpäätökseen sekä rahoitukseen liittyvistä avustavista tehtävistä. Sinun on mahdollista vaikuttaa itse lopulliseen työnkuvaasi – haemme ensisijaisesti hyvää tyyppiä renttaamaan kanssamme.

Odotamme hakijalta:

  • mukautuvuutta muuttuviin tilanteisiin, itseohjautuvuutta, kehittämishakuisuutta sekä tiimityötaitoja
  • halua oppia uutta
  • it-orientaatiota – erinomaista Excel-osaamista
  • erinomaista englannin kielen taitoa
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • jo hieman hankittua työkokemusta, esim. rahoitus- ja pankkialalta hankittu työkokemus katsotaan eduksi

Rentan tehokas talousorganisaatio sekä kasvava ja kansainvälistyvä liiketoiminta tarjoavat mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Se edellyttää myös joustavuutta ja yhteen hiileen puhaltamista sekä tiimin tukena olemista arjen tekemisissä.

Rentan työkulttuuri on mutkaton ja rento, hierarkia matala ja autonomiaa tarjoava. Se arvostaa vastuunottoa sekä yksilön halua kasvaa ja kehittyä. Rentalla arvostetaan yhdessä tekemistä yhteisen päämäärän eteen. Haluaisitko sinä olla talousassistentti tällaisessa yrityksessä?

Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä ja on vakituinen. Rekrytointi etenee vauhdikkaasti, joten toimi heti, jos tunnistat tässä itsellesi seuraavan askeleen urallasi!

Rekrytointia hoitaa Businessliken johtava konsultti Marju Vuorensalmi 09 682 90 802.