Finance Assistant, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2021
Kiinnostaako sinua työ, jossa voit kasvaa rahoitusalan ammattilaisena aidosti kansainvälisessä ympäristössä? Etsimme asiakasyrityksellemme organisointikykyistä ja tarkkaa taloushallinnon assistenttia. Lue lisää alta ja hae jo tänään! Ilmoitus on anonyymi, mutta tarkempi yrityskuvaus selviää hakijoille prosessin edetessä.
KUVAUS
Taloushallinnon assistenttina vastaat päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta, joka tukee asiakasyrityksemme taloudellista elinkaarta. Taloushallinnon tiimissämme sinua tukevat kokeneet ja omistautuneet kollegasi, esimiehesi ja koko organisaatio. Toimisto sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin keskustassa monipuolisten kulkuyhteyksien ja muiden palveluiden varrella. Tällä hetkellä työskentely tapahtuu pääosin etänä, mutta tulevaisuudessa asiakasyrityksemme ottaa käyttöön joustavan hybridityömallin. Kyseessä on noin kahden vuoden määräaikainen työ, jossa on paljon kehittymismahdollisuuksia.

Tarjoamme


* Hyvän ja kannustavan työilmapiirin
* Kehittymismahdollisuuksia
* Joustavan etätyömahdollisuuden


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Luot ostotilauksia, käsittelet toimittajien laskuja ja valvot tulovirtaa
* Tarkistat työntekijöiden kuluraportteja
* Osallistut myös muihin tukitoimintoihin. Tämä sisältää mm. kassatilien täsmäytystä, kirjanpitoa, vakuusvaatimusten laskentaa ja vuosikertomuksen laatimista
* Tehtävien painopiste on operatiivisessa toiminnassa, mutta aikaisemman kokemuksesi ja kiinnostuksesi perusteella on mahdollisuus osallistua myös esimerkiksi kehitysprojekteihin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutus (kaupallinen, talous, kirjanpito yms.)
* Hyvät kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi (tiimissä puhuaan englantia)
* Kiinnostus rahoitusalaa kohtaan ja halu kehittää taitojasi
* Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi


Etsimämme henkilö on:


* Organisointikykyinen
* Tarkka
* Tiimityötaitoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
* Kesto: 2 vuotta
* Sijainti: Helsinki, keskusta
* Valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvityslain 726/2014 mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja luottotarkastus sekä huumetesti ennen työsuhteen alkamista.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Ilmoitus on anonyymi ja tarkempi yrityskuvaus selviää hakijoille prosessin edetessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot