(Poistunut julkaisusta)

Fillariopas
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkipyöräpalvelu yhdistää julkisen liikenteen kaupunkipyöräpalvelun kanssa niin, että pyöräilystä on tullut osa pääkaupunkisetulaisten jokapäiväistä liikkumista. Kaupunkipyöräpalvelu vaatii kattavan pyöräverkoston lisäksi hyväkuntoiset pyörät sekä varmuuden niiden saatavuudesta ja luotettavuudesta. Kaupunkipyöräpalvelu on tarkoitettu myös turisteille ja se auttaa kaupunkikuvan parantamisessa.

Kaupunkipyörät otettiin taas käyttöön keväällä 2020. Helsingissä on käytössä 2410 pyörää ja 241 pyöräasemaa alueella, joka ulottuu kantakaupungista Pitäjänmäelle, Oulunkylään ja Puotilaan asti. Espoossa kaupunkipyöriä on yhteensä 1090 ja asemia 109.

Lisää tietoa kaupunkipyöräpalvelusta: www.hsl.fi/kaupunkipyörät

Haemme nyt CityBike Finland Oy:lle Kaupunkipyöräprojektiin reipasta pyöräilevää asiakaspalveluhenkilöä - Fillariopasta. Tehtävä on kokopäiväinen ja työtä tehdään ajoittain myös viikonloppuisin. Tehtävä on määräaikainen kesäkuun puolivälistä syyskuun loppuun asti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, reipasta otetta työn tekemiseen, rohkeutta ottaa kontaktia ihmisiin ja halua työskennellä ulkoilmassa, myös sateen sattuessa. Opit nopeasti uusia asioita ja päivität somea tottuneesti. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta auttaa sinua menestymään tehtävässä. Käytät työssäsi sujuvasti suomea, ruotsia ja englantia.

Persoonana olet sosiaalinen ja positiivinen asiakaspalvelija. Olet tehokas, ongelmanratkaisukykyinen ja joustava. Asenteeltasi olet asiakaslähtöinen, omatoiminen, yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ottaa vastuun työstään. Hymy kuuluu äänestäsi ja näkyy kasvoiltasi ja pysyt rauhallisena myös haastavissa asiakaspalvelutilanteissa.

Fillarioppaana liikut sähköavusteisella polkupyörällä lisäten kaupunkipyöräjärjestelmän tunnettavuutta Helsingissä ja Espoossa. Parannat asiakaskokemuksia ja rekisteröit uusia käyttäjiä pyöräasemilla. Lisäksi esittelet Kaupunkipyöräpalvelua erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Liikkuessasi ihmisten parissa jaat esimerkiksi Kaupunkipyöräpalvelun esitteitä ja karttoja. Hoidat myös palvelun some-viestintää. Työssäsi saat toimia itsenäisesti, kartuttaa osaamistasi ja olla mukana tärkeänä osana Kaupunkipyörätoimintaa.

Voit käydä tutustumassa fillarioppaan arkeen oheisten linkkien kautta.

https://www.instagram.com/fillariopas
https://www.facebook.com/fillariopas
https://twitter.com/hashtag/fillariopas

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ainutlaatuisessa työtehtävässä sekä toimia osana kaupunkiliikkumista edistävää palvelua. Saat työhön kattavan perehdytyksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivulla ja liitä mukaan CV ja hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä olet hyvä valinta avoimeen tehtävään. Viimeinen hakupäivä on 12.6.2020. Lisätietoja antaa HR-konsultti Maiju Pussinen numerosta 046 8760349 tai sähköpostitse maiju.pussinen@adecco.fi.