(Poistunut julkaisusta)

Field Technician / Continental Rengas Oy, Espoo
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021


Continental kehittää edellä käyvää teknologiaa ja palveluita ihmisten ja tavaroiden verkottuneeseen ja vastuulliseen liikkumiseen. Vuonna 1871 perustettu yritys tarjoaa turvallisia, tehokkaita, älykkäitä ja edullisia ratkaisuja ajoneuvoja, koneita, liikennettä sekä kuljetuksia varten. Vuonna 2019 Continentalin liikevaihto oli 44,5 miljardia euroa. Yritys työllistää yli 233 000 työntekijää 59 maassa ja markkina-alueella. Continental Rengas Oy edustaa henkilöauton ja raskaan kaluston renkaita, teollisuus- ja maatalousrenkaita sekä niihin liittyviä palveluita Suomessa.

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme nyt uuteen tehtävään sinua myyntihenkinen ja teknisen taustan omaava

Field Technician

Osallistut ajoneuvotekniikan asiantuntijana asiakastyöhön ja tuet erityisosaamisellasi asiakkaitamme ja myyntiämme. Sanalla sanoen: Tuot faktan myynnin tueksi ja asiakkaiden hyödyksi. Tehtävässä pääset työskentelemään renkaiden käyttöön liittyvän tiedon mittaamisen ja hyödyntämisen parissa. Teet suosituksia asiakkaille ja keskustelet heidän kanssaan mahdollisuuksista tuoda parannuksia kuljetuskaluston taloudellisuuteen ja turvallisuuteen.

Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää ajoneuvotekniikan osaamista eli tunnet seuraavat alueet kuin omat taskusi: akselistot, jousitus, jarrujärjestelmä, alustaelektroniikka. Sinulla on työkokemusta alalta vaikkapa huoltopisteen työnjohtajana, raskaan kaluston myyjänä tai muista vastaavista tehtävistä sekä sopiva koulutus, esim. autoalan insinööri.

Olet asiantuntija, joka osaamisellaan auttaa asiakkaitamme kehittämään toimintaa. Samalla olet myös sopivan myynnillinen, sillä tämä tehtävä on teknisen ja kaupallisen roolin yhdistelmä. Viihdyt itsenäisessä asiakastyössä, haluat vaikuttaa asiakkaidemme toimintaan ja teet sujuvaa yhteistyötä sisäisesti. Useimpina päivinä työskentelet asiakkaiden luona, päivän tai kaksi viikossa myös toimistolla, joten sinulla on hyvä matkustusvalmius kotimaassa liikkumiseen. Käytät englantia sujuvasti työssäsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä oman alansa edelläkävijäyrityksessä. Tukenasi on tiimi myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, jotka auttavat sinuakin menestymään. Pääset työskentelemään autoalan tekniikan eturintamassa, jolloin myös oma osaamisesi kehittyy, voit jakaa sitä ja toimia tunnustettuna alasi asiantuntijana.

Jos tämä kuulostaa sinun paikaltasi, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 31.1.2021 mennessä.

Jos haluat keskustella tehtävästä lisää, niin tiimin esimies Juho Karjalainen antaa mielellään lisätietoja, puh. +358 40 660 5202 samoin kuin MPS-konsultti Juha Vaara, puh. 020 746 9411 tai juha.vaara@mps.fi.