(Poistunut julkaisusta)

Field Services Manager
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Haemme Schneider Electricille FIELD SERVICES MANAGERIA Vaasaan vakituiseen työsuhteeseen.

Field Services Managerina toimit alueen huolto- ja projektitiimin esimiehenä ja vastaat tiimin turvallisuudesta ja työhyvinvoinnista. Vastuullesi kuuluvat myös tiimin yhteistyön varmistaminen, asiakkuuksien vastuullinen hoitaminen sekä asiakkaille lisäarvoa tuottavien palveluiden toteuttaminen hoitosuunnitelmien mukaisesti.

Odotamme sinulta:

  • kokemusta ja halua esimiestyöskentelyyn.
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. talo-, sähkö- tai automaatiotekniikka). AMK-tasoinen koulutus katsotaan eduksi.
  • energistä, itsenäistä ja analyyttista työskentelyotetta.
  • valmiutta oman ja tiimin osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävässä menestymiselle luo pohjan erinomaiset esimies- ja vuorovaikutustaidot, kyky palvella ja vakuuttaa asiakas sekä asiakashyödyn tuottamisen perusosaaminen. Olet tuloshakuinen ja toimit luontevasti verkostoissa erilaisten ihmisten kanssa. Mikäli omaat lisäksi kokemusta energiapalveluista ja talo-, sähkö- tai automaatiotekniikasta saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä asiantuntevan tiimin ja mukavan työympäristön. Onnistumisten myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativimpiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n ja hakemuskirjeen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.6.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Ville Pajukangas 050 385 3301 keskiviikkona 20.6.2018 klo 8-11.