(Poistunut julkaisusta)

Field Service Technician, Rovaniemi / Pohjois-Suomi
Proservia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018
Proservia on ManpowerGroup-konserniin kuuluva IT-loppukäyttäjätukea tarjoava yksikkö. Suomessa tuotamme Lähituki-, Service Desk- ja Elinkaaripalveluja valtakunnallisesti 200 asiantuntijan voimin. Autamme asiakkaitamme tuottamaan skaalautuvia, korkealaatuisia palveluita heidän omille asiakkailleen ja loppukäyttäjilleen. Globaalin organisaatiomme ansiosta pystymme palvelemaan sekä paikallisia että kansainvälisiä asiakkaita. Vuosittain tuemme yli 150 000 loppukäyttäjää käsittelemällä saman määrän palvelupyyntöjä. www.proservia.fi

 

Haemme nyt yhtä (1) asiakaspalveluhenkistä lähitukihenkilöä kasvavaan organisaatioomme liikkuvaan työhön Pohjois-Suomen alueelle. Työtehtävät keskittyvät tietoteknisten ongelmien ratkaisuun asiakkaan tiloissa ja pitävät sisällään myös työasema-asennuksia ja työasemien noutoon ja pakkaamiseen liittyviä tehtäviä. Työhön kuuluu myös monenlaiset projektityötehtävät. Työsuhde on osa-aikainen (keskimäärin 40h/kk, mahdollisesti myös enemmän) ja toistaiseksi voimassaoleva. Työ on päivätyötä ja työaika sijoittuu kello 8-16 välille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
 

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 
- Asiakaslähtöistä asennetta, siistiä olemusta, reippautta, rauhallisuutta ja oma-aloitteisuutta.
- Teknistä peruskoulutusta tai IT-alan opintoja, sekä teknistä osaamista tai muulla tavalla hankittua IT-osaamista.
- Kokemusta yleisimmistä käyttöjärjestelmistä ja toimistosovelluksista.
- Suomen- ja englanninkielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi.
- Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kasvavassa organisaatiossa.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian! Haku rekisteröidyllä CV:llä osoitteessa www.manpower.fi linkittämällä se tehtävään klikkaamalla "Hae nyt"-painiketta rekisteröitymisen/kirjautumisen jälkeen. Valituille henkilöille tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Lisätietoja työpaikasta: proservia.rekrytointi@manpowergroup.fi.