(Poistunut julkaisusta)

Field Service Technician Outotecille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Outotec Oyj on yksi teknologiamaailman edelläkävijöistä, kestävän kehityksen ollessa toiminnan ytimenä. Field Service Technicianin tehtävä tarjoaa sinulle itsenäisen ja käytännönläheisen työnkuvan, jossa pääset vaikuttamaan omaan tekemiseesi sekä ottamaan vastuuta ja kehittymään urallasi. Mikäli nautit työstä, jota pääsee tekemään käsin ja nautit liikkuvasta työstä, lue lisää ja hae paikkaa.
KUVAUS
Käytännönläheinen työ sisältää suurimmaksi osaksi asiakkaiden eri tehtailla tapahtuvaa mekaanista työtä huoltoon ja asennukseen liittyen. Työ on erittäin liikkuvaa, sisältäen matkustusta lähes päivittäin pääosin eri puolella Suomea. Työskentelet merkittävässä määrin myös asiakasrajapinnassa ohjeistaen ja kouluttaen asiakkaita huollon ja asennuksen toimenpiteissä. Lisäksi toimit tarvittaessa Outotecin myynnin tukena kartoittamalla laitteiden hankintatarpeita huoltotarkastuksien yhteydessä. Tehtävässä menestyminen edellyttää teknisen ymmärryksen lisäksi erityisesti omatoimista, yhteistyökykyistä asennetta ja halua oppia.

Tarjoamme


* Toisiaan tukevan ja kokeneen tiimin hyvällä ryhmähengellä
* Hyvät etenemismahdollisuudet, esim. mahdollisuuden edetä myöhemmin Field Service Specialistiksi


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Huoltotoimenpiteet ja asennustyöt asiakasrajapinnassa
* Mekaaniseen työhön liittyvää asiakkaan neuvontaa ja ongelmanratkaisua
* Raportointitehtäviä ja standardeihin kuuluvia tarkastustehtäviä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävää tukeva teknillinen koulutus
* Jonkin verran aikaisempaa relevanttia työkokemusta, esim. konepajatyöskentelystä tai asentajan tehtävistä tai harrastuneisuutta alaa kohtaan
* Valmiutta ja halua matkustaa työssä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Ajokortti


Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen
* Joustava


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Uusimaa (työ on luonteeltaan liikkuvaa ja tapahtuu pääsääntöisesti ympäri Suomea)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Outotecin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Outotec on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.