(Poistunut julkaisusta)

Field Service Technician, Joensuu, Proservia
Proservia

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Lähitukiverkostomme ulottuu ympäri maata, ja tarjoamme asiakkaillemme paikan päällä tapahtuvaa tukea riippumatta siitä, missä päin Suomea he sijaitsevat. Toimintamme on vahvassa kasvussa ja haemmekin nyt vahvistusta henkilöstöömme koko maan laajuudella. Mikäli asut jossakin Nuorgamin ja Hangon välissä, olemme kiinnostuneita sinusta.

Field Service Technician, Joensuu

Tehtävässä tulet ratkomaan IT-ongelmia asiakkaidemme tiloissa. Työpäivääsi kuuluvat useat eri asiakkaiden kohtaamiset ja heidän palveleminen IT-asioissa. Olet päivittäin yhteydessä työnjohtoomme, joka tukee työskentelyäsi. Työpisteesi voi olla asiakkaamme toimipisteessä tai matkustat päivän aikana eri asiakasyritysten välillä, mielellään omaa autoa käyttäen.

Ketä etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (datanomi tai IT-tradenomi) tai harrastuneisuuden avulla hankittua vankkaa osaamista ja sinulla on vähintään vuoden kokemus IT-alan tehtävistä sekä mahdollisesti työnohjausjärjestelmistä. Sinulla on iloinen palveluasenne ja aito halu työskennellä ihmisten parissa. Tuttavapiirisi pyytää sinulta usein apua teknisissä haasteissa, koska sinun tiedetään ymmärtävän IT:tä. Arkemme on välillä hektistä, joten kestäthän ajoittaiset aikataulupaineet ja kykenet priorisoimaan omaa työskentelyäsi.

Tehtävässä menestyminen vaatii erityisesti

Nautit hyvin tehdystä työstä, ja olet ylpeä omasta ammattitaidostasi sekä haluat kehittää sitä edelleen. Pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä, omaat iloisen palveluasenteen ja ongelmien ratkaisu on mukavuusaluettasi. Teknisesti tunnet hyvin Microsoftin tuotteet, esim. Office365:n, eikä sormi mene suuhun puhuttaessa työasemien komponenteista sekä tietoliikenne verkoista. Mac-osaamisella saat automaattisen plus-merkinnän papereihimme. Myös mobiilikäyttöjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. Tuotamme palveluita myös sulautettujen järjestelmien osalta, joten pääset hyödyntämään sekä mekaanista, että IT-osaamista. Kommunikoinnissa käytämme suomea ja englantia, joten näiden hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen ovat edellytyksemme.

Mitä meiltä saat?

Proserviassa vastaamme asiakkaidemme tämän päivän etä- ja lähituen haasteisiin, mutta valmistaudumme myös huomisen tuomiin haasteisiin kehittämällä jatkuvasti uutta. Nyt on upea tilaisuus myös sinulla hypätä mukaan! Kanssamme pääset luomaan uusia toimintamalleja ja tueksesi saat esimiehesi ja lähitiimin lisäksi kansainvälisen asiantuntijaverkoston. Tukitoimintomme kattavat laajan asiakasvalikoiman ja erilaisia ympäristöjä, joten Lähitukiteknikon rooli tarjoaa sinulle myös huikean mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Lue lisää meistä ja tekemisestämme osoitteessa www.proservia.fi

Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhde alkaa kattavalla perehdytyksellä. Työ on täysiaikainen tai osa-aikainen (15-37,5h/viikko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työvuorot sijoittuvat normaalisti klo 8-16 välille, mutta riippuen alueesta on mahdollista vuoro- sekä päivystystyöhön.

Hae mukaan!

Jos sinulle jäi jotain kysyttävää tehtävästä, voit kysellä lisätietoja hakijakeskuksemme numerosta 040 550 4910 (arkisin klo 9-14) tai sähköpostitse osoitteesta proservia.rekrytointi@manpowergroup.fi

Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi rekisteröitymällä ja linkittämällä CV:si. Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.