(Poistunut julkaisusta)

Field Service Technician, Helsinki
Proservia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019
Proservia on ManpowerGroup-konserniin kuuluva IT-loppukäyttäjätukea tarjoava yksikkö. Suomessa tuotamme Lähituki-, Service Desk- ja Elinkaaripalveluja valtakunnallisesti 200 asiantuntijan voimin. Autamme asiakkaitamme tuottamaan skaalautuvia, korkealaatuisia palveluita heidän omille asiakkailleen ja loppukäyttäjilleen. Globaalin organisaatiomme ansiosta pystymme palvelemaan sekä paikallisia että kansainvälisiä asiakkaita. Vuosittain tuemme yli 150 000 loppukäyttäjää käsittelemällä saman määrän palvelupyyntöjä. www.proservia.fi

 

Haemme nyt  asiakaspalveluhenkistä lähitukihenkilöä kasvavaan organisaatioomme Pääkaupunkiseudulle. Työtehtävät keskittyvät tietoteknisten ongelmien ratkaisuun asiakkaan tiloissa ja pitävät sisällään myös työasema-asennuksia ja työasemien noutoon ja pakkaamiseen liittyviä tehtäviä. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) ja määräaikainen kuuden (6) kuukauden mittainen projekti. Työ on päivätyötä ja työaika sijoittuu kello 8-16 välille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kuukausipalkka: 2100 € - 2500 €, kokemuksen mukaan.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää: 
- Asiakaslähtöistä asennetta, siistiä olemusta, rauhallisuutta ja oma-aloitteisuutta.
- Teknistä peruskoulutusta tai IT-alan opintoja, sekä teknistä osaamista.
- Kokemusta yleisimmistä käyttöjärjestelmistä ja toimistosovelluksista.
- Suomen- ja englanninkielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi.
- B-ajokortti tehtävässä välttämätön, oma auto katsotaan eduksi.
 
Tarjoamme monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kasvavassa organisaatiossa.
 
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian! Haku rekisteröidyllä CV:llä osoitteessa www.manpower.fi linkittämällä se tehtävään klikkaamalla "Hae nyt"-painiketta rekisteröitymisen/kirjautumisen jälkeen. Valituille henkilöille tullaan tekemään turvallisuusselvitys.