(Poistunut julkaisusta)

Field Service Specialist Outotecille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019
Outotec on yksi teknologiamaailman edelläkävijöistä, kestävän kehityksen ollessa toiminnan ytimenä.FieldServiceSpecialistintehtävätarjoaasinulle itsenäisenja käytännönläheisentyönkuvan, jossa pääset vaikuttamaan omaan tekemiseesi sekä ottamaan vastuuta ja kehittymäänurallasi.Mikäli olet jo valmistunut sähkö- tai automaatiotekniikan insinööri ja nautitliikkuvasta työstä asiakasrajapinnassa,lue lisää ja hae paikkaa!
KUVAUS
Field Service Specialistina työskentelet prosessianalysaattoreiden parissa ja huolehdit laitteiden asennuksista ja asennusvalvonnasta asiakkaiden eri tehtailla. Työskentelet merkittävässä määrin asiakasrajapinnassa ja sujuvan asennustyön varmistamisen ohella tarvittaessa myös neuvot ja koulutat asiakkaita laitteiden käyttöönotossa. Tuet asiakkaita eteen tulevissa teknisissä ongelmissa, laitetestauksissa ja heidän kysymyksissään. Työ on erittäin liikkuvaa, sisältäen matkustusta erityisesti Suomessa ja Euroopassa, mahdollisesti myös muualla päin maailmaa.

Tarjoamme


* Hyvät etenemismahdollisuudet ison ja kansainvälisen yrityksen sisällä
* Kattavan perehdytyksen tehtävään


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Asennusten valvonta ja asennustyöt asiakasrajapinnassa
* Asiakkaan neuvontaa ja ongelmanratkaisua sekä käyttöönottokoulutukset
* Tuotelinjan tukeminen laitekehityksen puolella

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö- tai automaatiotekniikka)
* Jonkin verran aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi sähköasennuspuolen tehtävistä
* Ymmärrystä kommunikointiprotokollista työkokemuksen tai opintojen kautta
* Valmiutta ja halua matkustaa työssä
* Ajokortti
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen ja itsenäinen
* Yhteistyökykyinen
* Joustava


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Rauhalanpuisto 9, Espoo sekä asiakkaiden toimipisteet
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Outotecin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Outotecon suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.