(Poistunut julkaisusta)

Field Service Specialist, Espoo
Proservia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019
Proservia on ManpowerGroup-konserniin kuuluva IT-loppukäyttäjätukea tarjoava yksikkö. Suomessa tuotamme Lähituki-, Service Desk- ja Elinkaaripalveluja valtakunnallisesti 200 asiantuntijan voimin. Autamme asiakkaitamme tuottamaan skaalautuvia, korkealaatuisia palveluita heidän omille asiakkailleen ja loppukäyttäjilleen. Globaalin organisaatiomme ansiosta pystymme palvelemaan sekä paikallisia että kansainvälisiä asiakkaita. Vuosittain tuemme yli 150 000 loppukäyttäjää käsittelemällä saman määrän palvelupyyntöjä. www.proservia.fi.

Haemme nyt suuren suomalaisen IT-talon lähitukeen henkilöä, jolla on Windows-ympäristön lisäksi osaamista Applen laitteista ja palveluista, macOS ja iOS käyttöjärjestelmistä, sekä kokemusta näiden loppukäyttäjätuesta. Vahvat asiakaspalvelutaidot, proaktiivisuus, hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito, sekä positiivinen asenne ja kyvykkyys tukea yritysjohdon loppukäyttäjiä varmistavat menestyksesi tehtävässä. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ on päivätyötä ja työaika sijoittuu normaalisti kello 8-16 välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan osaamisen ja kokemuksen mukaan. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi!

Ajokortti ei ole pakollinen, mutta katsotaan eduksi. Tarjoamme monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kasvavassa organisaatiossa. 

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian! Haku rekisteröidyllä CV:llä osoitteessa www.manpower.fi linkittämällä se tehtävään klikkaamalla "Hae nyt"-painiketta rekisteröitymisen/kirjautumisen jälkeen. Valituille henkilöille tullaan tekemään turvallisuusselvitys.