Field Service Specialist, Espoo
Proservia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018
Proservia on ManpowerGroup-konserniin kuuluva IT-loppukäyttäjätukea tarjoava yksikkö. Suomessa tuotamme Lähituki-, Service Desk- ja Elinkaaripalveluja valtakunnallisesti 200 asiantuntijan voimin. Autamme asiakkaitamme tuottamaan skaalautuvia, korkealaatuisia palveluita heidän omille asiakkailleen ja loppukäyttäjilleen. Globaalin organisaatiomme ansiosta pystymme palvelemaan sekä paikallisia että kansainvälisiä asiakkaita. Vuosittain tuemme yli 150 000 loppukäyttäjää käsittelemällä saman määrän palvelupyyntöjä. www.proservia.fi.

 

Haemme nyt henkilöä, jolla on Windows-ympäristön lisäksi vahva osaaminen Applen laitteista ja palveluista, macOS ja iOS käyttöjärjestelmistä, sekä kokemusta näiden loppukäyttäjätuesta. Vahvat asiakaspalvelutaidot, proaktiivisuus, hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito, ja kyky palvella vaativia yritysjohdon loppukäyttäjiä ovat vaatimuksena tehtävään valittavalle henkilölle. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) ja toistaiseksi voimassaoleva. Työ on päivätyötä ja työaika sijoittuu kello 8-16 välille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kuukausipalkka määräytyy TES:en ja kokemuksen mukaan. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi!

Ajokortti ei ole pakollinen, mutta katsotaan eduksi. Tarjoamme monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kasvavassa organisaatiossa. 
 

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian! Haku rekisteröidyllä CV:llä osoitteessa www.manpower.fi linkittämällä se tehtävään klikkaamalla "Hae nyt"-painiketta rekisteröitymisen/kirjautumisen jälkeen. Valituille henkilöille tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1204364
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa