(Poistunut julkaisusta)

Field Service Manager
Schneider Electric Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Haemme Schneider Electricille FIELD SERVICE MANAGERIA, Cloud Support -tiimiin.

Cloud-alustapalvelu on kokonaisvaltainen pilvialusta kiinteistöjen hallintaan. Alustapalvelun avulla voi seurata kiinteistön olosuhteita, reagoida nopeasti hälytyksiin, tehdä tarvittavia käyttötoimenpiteitä ja integroida eri järjestelmiä samaan käyttöliittymään. Palvelun avulla voi hallita useita eri kiinteistöjä saman kiinteistökäyttöliittymän alta tai jakaa kiinteistöjen käyttöä useammille osapuolille.

Field Service Managerina toimit Cloud Support -tiimin esimiehenä ja varmistat tiimisi tuloksekkaan toiminnan Field Services oganisaation tavoitteiden mukaisesti. Vastuullesi kuuluvat tiimin yhteistyön varmistaminen, tehokas resursointi ja taloudellisesti kannattava toiminta. Lisäksi vastaat tiimin palvelutasosta, laadusta ja asiakastyytyväisyydestä sekä liiketoimintaratkaisujen tietoturvallisesta toteutuksesta. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä Schneiderin Connectivity -tiimin (tietoturva) kanssa.

Odotamme sinulta:

  • kokemusta tai vahvaa kiinnostusta tuloksellisesta tiimin johtamisesta.
  • kaupallista tai teknistä koulutusta (insinööri, tradenomi tai vastaava).
  • energistä, itsenäistä ja analyyttista työskentelyotetta.
  • valmiutta oman ja tiimin osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.
  • sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tehtävässä menestymiselle luo pohjan erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä asiakassuuntautuneisuus. Olet tuloshakuinen ja toimit luontevasti verkostoissa erilaisten ihmisten kanssa. Mikäli sinulla on lisäksi IT-tausta ja omaat kokemusta verkkoratkaisuista, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä asiantuntevan tiimin ja mukavan työympäristön. Pääset myös syventämään osaamistasi työn ohessa sisäisten koulutusten avulla.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n, hakemuskirjeen ja palkkatoiveen kera 28.2.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Jan Långbacka 050 555 1380.