(Poistunut julkaisusta)

Field Sales Representative / Account Developer 
Mars Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Oletko kiinnostunut työskentelemään myynnin parissa päivittäistavarakaupan alalla? Haluatko tehdä kannattavaa kasvua yhdessä asiakkaiden kanssa, saada tuloksia aikaan ja rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita? Houkutteleeko Sinua työskennellä maailman tunnetuimpien tavaramerkkien parissa kuten:  SNICKERS®, TWIX®, WHISKAS®, PEDIGREE®, MARS®, M&M’S®, UNCLE BEN’S® ja DOLMIO®? Tämä saattaa olla juuri Sinun paikkasi!

Field Sales Representative / Account Developer 

Asuinpaikkanasi Seinäjoki, Vaasa tai niiden lähiympäristöt

Tässä tehtävässä rakennat vahvoja asiakassuhteita myymälöissä ja kasvatat tuotteidemme kategorioita yhdessä asiakkaan kanssa Pohjanmaan alueella. Työskentelet suklaan-, lemmikkiruokien -, sekä ruokatuotteidemme parissa. Toteutat suunnitellut kampanjat ja promootiot myymälöissä sekä ohjeistat menekinedistäjien toimintaa. Varmistat tuotteidemme parhaan mahdollisen esilläolon, näkyvyyden ja ulosmyynnin alueesi päivittäistavarakaupoissa käyntiohjelmasi mukaisesti. 

Mitä odotamme Sinulta?

Ennen kaikkea Sinulla on vahva tahto voittaa ja kykyä tehdä tuloksia. Olet aloitekykyinen ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Olet tiimipelaaja, joka on valmis panostamaan ja edistämään yhteisiä tavoitteita. Sinulla on kaupallinen koulutus ja jo jonkin verran näyttöjä myynnin parista. Tulet toimeen myös englannin kielellä ja olet kiinnostunut tekemään töitä aidosti kansainvälisessä yrityksessä.

Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista 2020. Tarjoamme Sinulle vapautta ja vastuuta toimia itsenäisesti tehtävässäsi sekä mahdollisuuksia kehittymiseen ja uuden oppimiseen huippubrändien parissa. Lisätietoa meistä löydät www.mars.com.

Lisätietoja tehtävästä antavat Key Account & Field Sales Manager Markku Viljamaa, Mars Finland Oy, puh 0500 501478 perjantai 29.5. klo 12-16 ja tiistai 2.6. klo 10-14 sekä Janne Metsä, Eezy Personnel Oy, puh 0400 909 927. Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si 12.6.2020 mennessä: https://www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/.