Field Operations Manager - Espoo, Tampere
Eurofins Expert Services Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021
Eurofins Expert Services Oy tarjoaa kattavia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee lähes 200 eri alojen asiantuntijaa. Suomessa toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella, Vihdissä ja Salossa. Liikevaihtomme oli vuonna 2020 21,5 milj. €. Olemme osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Eurofins Group käsittää globaalisti yli 900 itsenäistä yritystä, yli 800 laboratoriota sekä yli 47 000 työntekijää yli 50 maassa.
Etsimme nyt asiakkaallemme Eurofins Expert Services Oy:lle Field Operations Manageria vastaamaan asiakkailla tapahtuvasta on-site/field operations toiminnoista valtakunnallisesti. Tässä tehtävässä pääset vastaamaan nopeasti kasvavan yksikön toimintojen kannattavasta kasvusta, kehityksestä, asiakasyhteistyöstä, tiimin ohjauksesta, osallistuen myös itse kentällä tapahtuvaan testaus- ja kalibrointityöhön. Eilakaislan tuottamasta rekrytointiprosessista työllistyt suoraan Eurofins Expert Services Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää asiakkaastamme Eurofins Expert Services Oy:stä ja tutustu yritysvideoon Youtubessa

Field Operations Manager

vastaa Industrial–liiketoimintayksikkömme On-site Operations -tiimin toiminnasta. Expert Services Oy:n tarjoamat kalibrointipalvelut antavat asiakkaille varmuuden mittaustulosten luotettavuudesta. Tuotteiden ja materiaalien laadun varmistaminen vaatii mittauksia, jotka onnistuvat vain testaus-välineillä, joiden tarkkuus ja mittausepävarmuus tunnetaan. Myös laatujärjestelmä- ja tuote-sertifikaatit edellyttävät, että testaustoiminnassa käytettäville testauslaitteille tehdään jäljitettävä ja säännöllinen kalibrointi. 
Palvelemamme asiakasyritykset sijaitsevat eri puolilla Suomea, joten työ on liikkuvaa ja matkapäiviä on noin 3-4 päivää viikossa. Field Operations Managerina osallistut myös itse aktiivisesti kentällä tapahtuvaan työhön, jonka ohella vastaat oman yksikkösi tavoitteiden mukaisesta kannattavasta liiketoiminnasta. Kehität kenttätoimintoja aktiivisesti tunnistamalla ja hyödyntämällä uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja viet myös uusia toimintoja aktiivisesti käyttöön. Rooliisi kuuluu myös aktiivinen myynti- ja asiakasyhteistyö pitkäaikaisten asiakasyritystemme kanssa. Liiketoiminnan kasvulle on olemassa erittäin hyvät edellytykset, joita odotamme sinun aktiivisesti hyödyntävän oman vahvan näkemyksesi kautta.

Millaista osaamista sinulta odotetaan?

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöä kenttätoimintojen johtamisesta ja rakentamisesta. Sinun ei tarvitse olla vielä testaus- tai kalibrointitoiminnan ammattilainen, vaan voit olla hankkinut kokemuksesi esimerkiksi kenttähuoltotoimintojen tai muun kenttätoiminnan johtamisen parista. Arvostamme vähintään ammattikorkeakoulutasoista insinööritutkintoa, tai muuta soveltuvaa teknistä tutkintotaustaa. Tärkeää on, että omaat hyvät esimiestaidot, vahvan näkemyksen erilaisten uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisesta ja hyödyntämisestä kenttätoimintojen aktiivisen kehityksen myötä. Tässä tehtävässä on hieno mahdollisuus päästä kehittämään ja rakentamaan uutta, kannattavaa ja asiakaslähtöistä toimintaa. Tehtävä edellyttää myös hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, b-ajokorttia sekä valmiutta viikoittaiseen liikkuvaan matkatyöhön.

Mitä asiakkaamme tarjoaa sinulle?

Eurofins Expert Servicesillä pääset mukaan kasvavaan ja positiivisesti kehittyvään yritykseen, jossa pääset omalta osaltasi vahvasti vaikuttamaan liiketoiminnan kehitykseen ja menestymiseen. Mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät nopeatempoisessa asiakastyössä antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi monipuolisesti. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjoamme sinulle tuetun lounasruokailun sopimuskumppaneilla, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon. Kehittyvä konserni tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet urakehitykseen talon sisällä. Työpisteesi voi määräytyä joustavasti asuinpaikkasi mukaan.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan palvelupäällikkö Anssi Säkö, puh. 030 609 0502 / anssi.sako@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.5.2021 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451929
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Tampere