(Poistunut julkaisusta)

Field Informatics Specialist (IT-järjestelmät)
Siemens Healthcare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Siemens Healthcare Oy Suomessa vahvistaa toimintaansa ja etsii alan ammattilaisia joukkoonsa. Pääset mukaan mielenkiintoiseen, kehittyvään organisaatioon.  Haemme nyt asiakastukitiimiimme Field Informatics Specialistia työskentelemään IT-järjestelmien asiantuntijana.

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueeni?

Tulet työskentelemään osana asiakastukitiimiämme ja vastuualueellesi tulee kuulumaan Siemens Healthcaren tukemien järjestelmien ja ohjelmistojen tuki- ja ylläpitotoimet. Atellica tuoteperheen IT-ratkaisuihin kuuluu mm. väliohjelmisto laitteiden liittämiseen ja tulosten tarkasteluun, automaatiojärjestelmän prosessin ohjaukseen ja -raportointiin sekä varaston hallintaan. Lisäksi tarjoamme analysaattoreillemme proaktiivisen etähuoltojärjestelmän. Osallistut näiden järjestelmien ja ohjelmistojen tukemiseen niiden koko elinkaaren ajan, alkaen myyntiprosessin tukemisesta asiantuntijana ja jatkuen aina järjestelmän käytöstä poistoon asti.

Järjestelmien asennus- ja päivitysvaiheessa osallistut järjestelmien toteutusten suunnitteluun yhdessä asiakkaan organisaation kanssa. Toteutusvaiheessa tulet yhteistyössä asiakkaan ja heidän kumppaniensa kanssa integroimaan, konfiguroimaan ja testaamaan toimittamamme järjestelmät Siemens Healthcaren osalta. Tukivaiheessa tuet asiakasta järjestelmien käytön ongelmatilanteissa, vianmäärityksissä ja asetusmuutoksissa.  

Tulet tekemään yhteistyötä asiakkaan asiantuntijoiden ja asiakkaan tietohallinon kanssa. Työssäsi tulet työskentelemään tiiviisti sekä paikallisen asiakastukitiimimme kanssa että alueellisen tukiorganisaatiomme kanssa. Työskentelet Suomessa, mutta työhön sisältyy myös ajoittain matkustamista ulkomaille koulutuksiin, kokouksiin, tapahtumiin ja asiakaskäynneille. Tuki- ja ylläpitotehtäviä on mahdollista tehdä etänä toimistolta tai kotitoimistolta, mutta osan työajastasi tulet myös työskentelemään asiakkaan tiloissa.

Mitä minulta edellytetään suoriutuakseni tehtävästä?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aktiivinen asenne työntekoon, aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun, joustavuutta, paineensietokykyä, hyvät yhteistyötaidot ja halu kehittyä työssäsi.
Sinun tulee olla mahdollista matkustaa, sillä osa työajastasi tulee olemaan matkatyötä. Laitteistot ovat sijoitettuina asiakkaiden tiloihin terveyskeskuksissa, lääkäriasemilla ja sairaaloissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  •     Korkeakoulututkintoa
  •     Tietämystä verkkoliikenteestä ja -laitteista (LAN ja WLAN)
  •     Perusosaamista Windows Server - ja Linux -käyttöjärjestelmäympäristöistä
  •     Suomen ja englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa
  •     Matkustushalukkuutta ja joustavuutta työajan käytössä


Eduksi katsomme kokemuksen: 

  •         mittauksia suorittavien laitteiden laiteliitännöistä ja/tai sanomaliikenteestä (ASTM tai HL7) 
  •         SQL-tietokannoista
  •         virtuaalipalvelimista
  •         laboratorioanalyysilaitteiden tai laboratorioautomaatiojärjestelmien käytöstä tai huollosta
  •         sairaalan laboratorioympäristön ja siihen liittyvien sovellutusten tuntemusta


Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen ja vastuullisen työn, kansainvälisen yrityksen kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla.


Hakeminen

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi 4.9.2020 mennessä.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, lisätietoja antaa mielellään Lotta Lehmusvuori (Siemens, Talent Acquisition) +46 70 728 1380, 11.8.2020 alkaen.

Organization: Siemens Healthineers

Company: Siemens Healthcare Oy

Experience Level: Mid-level Professional

Job Type: Full-time