(Poistunut julkaisusta)

Field Engineer, Pääkaupunkiseutu
Hilti (Suomi) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2019
Job reference:
11674

Pääkaupunkiseutu

Millainen tehtävä on kyseessä?
Hilti jatkaa edelleen kasvua ja investointeja, jonka seurauksena etsimme asiakassuuntautunutta ja tuloshakuista kenttäinsinööriä. Hiltin insinöörinä pääset yhdistämään tekniset taitosi ja kaupallisen kiinnostuksesi dynaamisessa työyhteisössä.

Mitä tehtävä sisältää?
Field Engineerin eli kenttäinsinöörin tehtävässä teet yhteistyötä asiakkaidemme, myyntitiimiemme, rakennusurakoitsijoiden ja suunnittelijoiden kanssa. Tehtävässä toimit palokatko- ja ankkurointituote- sekä LVIS- kannakointijärjestelmäratkaisuiden kuin myös BIM-palveluiden asiantuntijana. Vastaat rakennuttaja- ja suunnittelijakontaktoinnista sekä myymisestä asiakkaille rakennus- ja korjausprojekteissa.

Osana tehtävää neuvot rakennusprojektien keskeisiä toimijoita Hilti-tuotteiden oikeassa käytössä sekä kerrot niiden eduista ja arvosta. Tavoitteena on varmistaa tuotteiden ominaisuuksien huomioon ottaminen jo suunnitteluvaiheessa. Viet viestiä tuotteiden teknisistä ominaisuuksista suunnittelutiimeiltä myyntitiimeille ja tuet asiakaspäälliköiden myyntityötä. Työhön kuuluu käyntejä työkohteissa suunnittelun ongelmien ja mahdollisuuksien arvioimiseksi, teknistä neuvontaa, ratkaisujen ja tuen tarjoamista sekä kokonaisvaltaisen lisäarvon esilletuomista Hilti-tuotteiden käytössä. Työhön voi sisältyä myös uusien liiketoiminnan mahdollisuuksien kartoittamista toteuttamalla asiakaskyselyitä tuotekehitystarkoituksessa sekä paikallisten strategioiden kehittämistä yhteistyössä myyntitiimien kanssa.

Asemapaikkanasi toimii Pääkaupunkiseutu.

Tulet työskentelemään toimialamme luotettavimpien ja innovatiivisimpien teknisten tuotteiden parissa.

Mitä tarjoamme?
Pääset osaksi Hiltin erinomaista yrityskulttuuria – olemme sijoittuneet hyvin Great Place to Work -kilpailuissa. Meillä henkilökohtainen kasvu, ammatillinen kasvu ja yrityksen kasvu kulkevat käsi kädessä. Sinun ei tarvitse tietää taloon tullessasi tuotteistamme, riittää että olet kiinnostunut oppimaan. Me tarjoamme aluksi mm. 6 viikon mittaisen perus- ja insinöörikoulutuksen Manchesterissa jolloin pääset tutustumaan tuoteisiimme ja palveluihimme. Lisäksi teemme sinulle 3kk mittaisen tarkan perehdystyssuunnitelman jotta aloittamisesi on mahdollisemman jouhevaa ja mutkatonta. Meillä on monipuoliset urapolkumahdollisuudet niin kotimaassa kuin myös kansainvälisesti. Luonnollisesti tarjoamme sinulle muös työsuhdeauton ja toimivat työvälineet. Tiimiläiset ovat kuvailleet kenttäinsinöörin tehtävää hyväksi sekoitukseksi itsenäistä työskentelyä, asiakaslähtöistä ongelmanratkaisua ja nauruntäytteisiä viikkoja hyvien kollegojen kanssa

Mitä odotamme sinulta:
  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (AMK, YAMK tai DI)
  • 2-6 vuoden työkokemusta joko suunnittelutoimistosta tai rakennustyömaalta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Intohimoa tiimityöskentelyyn ja kykyä luoda hyvää yhteistyötä sekä tiimissä että asiakkaisiin
  • Hyvää liiketoimintavaistoa sekä kykyä luoda ja kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita
  • Erinomaisia vuorovaikutus ja esiintymistaitoja
  • Sitoutumista, rohkeutta ja kilpailuviettiä
  • Oppimisen janoa ja itsesi haastamista
  • Halukkuutta matkustaa työn puitteissa

Jos haluat rakentaa uraasi dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa, lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveen kera

Saana Wright I Human Resources
P +358 40 162 8460
E saana.wright@externals.hilti.com