(Poistunut julkaisusta)

Field Engineer - Oulu
Hilti (Suomi) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018
Job reference:
7362

Oulu

Millainen tehtävä on kyseessä?
Hilti jatkaa edelleen kasvua ja investointeja, jonka seurauksena etsimme asiakassuuntautunutta ja tuloshakuista kenttäinsinööriä. Hiltin insinöörinä pääset yhdistämään tekniset taitosi ja kaupallisen kiinnostuksesi dynaamisessa työyhteisössä.

Mitä tehtävä sisältää?
Field Engineerin eli kenttäinsinöörin tehtävässä teet yhteistyötä asiakkaidemme, myyntitiimiemme, rakennusurakoitsijoiden ja suunnittelijoiden kanssa. Tehtävässä toimit palokatko- ja ankkurointituote- sekä LVIS- kannakointijärjestelmäratkaisuiden asiantuntijana. Vastaat rakennuttaja- ja suunnittelijakontaktoinnista sekä myymisestä asiakkaille rakennus- ja korjausprojekteissa.

Osana tehtävää neuvot rakennusprojektien keskeisiä toimijoita Hilti-tuotteiden oikeassa käytössä sekä kerrot niiden eduista ja arvosta. Tavoitteena on varmistaa tuotteiden ominaisuuksien huomioon ottaminen jo suunnitteluvaiheessa. Viet viestiä tuotteiden teknisistä ominaisuuksista suunnittelutiimeiltä myyntitiimeille ja tuet asiakaspäälliköiden myyntityötä. Työhön kuuluu käyntejä työkohteissa suunnittelun ongelmien ja mahdollisuuksien arvioimiseksi, teknistä neuvontaa, ratkaisujen ja tuen tarjoamista sekä kokonaisvaltaisen lisäarvon esilletuomista Hilti-tuotteiden käytössä. Työhön voi sisältyä myös uusien liiketoiminnan mahdollisuuksien kartoittamista toteuttamalla asiakaskyselyitä tuotekehitystarkoituksessa sekä paikallisten strategioiden kehittämistä yhteistyössä myyntitiimien kanssa.

Asemapaikkanasi toimii Oulu.

Tulet työskentelemään toimialamme luotettavimpien ja innovatiivisimpien teknisten tuotteiden parissa.

Mitä tarjoamme?
Pääset osaksi Hiltin erinomaista yrityskulttuuria. Meillä henkilökohtainen kasvu, ammatillinen kasvu ja yrityksen kasvu kulkevat käsi kädessä. Kehitämme, haastamme ja kannustamme ihmisiämme kehittymään ja tuottamaan uskollisille asiakkaillemme vain parasta. Annamme sinulle kaikki edellytykset tehtävässä menestymiseen. Saat käyttöösi työsuhdeauton ja toimivat työvälineet. Tarjoamme jatkuvaa koulutusta ja paljon vastuuta alusta alkaen. Kiitokseksi erinomaisesta suorituksesta ja johdonmukaisista tuloksista saat henkilökohtaista uravalmennusta ja houkuttelevia mahdollisuuksia edetä erilaisiin tehtäviin talossamme. Meillä saat nauttia itsenäisyyden ja tiimituen yhdistelmästä.

Mitä odotamme sinulta:
  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Intohimoa tiimityöskentelyyn ja kykyä luoda hyvää yhteistyötä sekä tiimissä että asiakkaisiin
  • Hyvää liiketoimintavaistoa sekä kykyä luoda ja kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita
  • Erinomaisia vuorovaikutus ja esiintymistaitoja
  • Sitoutumista, rohkeutta ja kilpailuviettiä
  • Oppimisen janoa ja itsesi haastamista
  • Halukkuutta matkustaa työn puitteissa
  • Halukkuus työskennellä jatkossa muilla Suomen paikkakunnilla katsotaan eduksi

Jos haluat rakentaa uraasi dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa, niin hae meille 12.11.2018 mennessä.

Voit hakea meille painamalla "Hae nyt" näppäintä, jonka kautta pääset rekrytointijärjestelmäämme. Hakeminen vie vain hetken.

Linda Martesuo I Human Resources
P +358 207 999 304 I E linda.martesuo@hilti.com

Annaliisa Ruokonen, Human Resources
P + 358 207 999 283 I E annaliisa.ruokonen@hilti.com