Field Application Engineer, Westermo, Vantaa
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2021
Westermo on kansainvälisesti menestyvä yritys, joka suunnittelee ja valmistaa tietoliikennetuotteita haastaviin ympäristöihin. Etsimme heille nyt teknisellä ymmärryksellä ja myyntihenkisellä asenteella varustettua Field Application Engineeriä menestymään heidän kanssaan. Voit olla joko urallasi alkutaipaleella tai pidempään alalla työskennellyt ammattilainen - tässä tehtävässä asenne ja halu kehittyä ratkaisee! Laitathan meille tulemaan englanninkielisen CV:si sekä suomenkielisen motivaatiokirjeen jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
KUVAUS
Field Application Engineerinä pääset tukemaan Westermoa sen kunnianhimoisissa kasvusuunnitelmissa teollisuusverkkoratkaisujen alalla. Tässä työtehtävässä työskentelet IT-verkkojen ja järjestelmien parissa ja pääset hyödyntämään laajasti teknillistä osaamistasi. Työtehtävässä sinua auttaa aiempi kokemuksesi raskaasta teollisuudesta, mutta tärkeintä on halu oppia ja kehittyä alalla. Toimit teknisenä asiantuntijana ja tärkeänä tukihenkilönä niin myyntitiimille kuin asiakkaidenkin suuntaan, joten toivomme, että sinulta löytyy vahvoja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä myynnillistä asennetta. Pääset työssäsi matkustamaan ympäri Suomea asiakkaiden luokse sekä vierailemaan ajoittain Westermon Ruotsin toimistolla. Suomen päässä tukenasi on Westermon kokenut myynnin ammattilainen, mutta teet aktiivisesti töitä myös asiakkaiden kanssa. Lisäksi saat tukea ja mentorointia työtehtäviisi Ruotsissa samassa roolissa toimivalta kollegalta sekä tiimiltä.

Tarjoamme


* Kokoaikatyön kansainvälisesti menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä
* Monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittyä eteenpäin urallasi


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Asiakastarpeiden kartoitus ja sopivien ratkaisuiden esittely ja myynnintuki
* Tietoliikenneverkkojen suunnittelu, dokumentointi sekä esittely
* Teknisen tuen tehtävät Westermolle ja heidän asiakkailleen
* Tuotteiden ja ratkaisujen testaus sekä sisäinen kouluttaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutus (esim. tekninen, tietojenkäsittely/tietoliikenne)
* CCNA sertifikaatti (tai vastaava korkeamman tason sertifikaatti)
* Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi
* Ajokortti sekä halukuutta matkustaa Suomessa ja Ruotsissa


Aiempi kokemus teollisen tai teknisen puolen asiakastukiroolista tietoliikennelaitteiden parissa sekä kokemus alkuperäisten laitevalmistajien parista katsotaan eduksi. Lisäksi eduksi katsotaan ymmärrys IP-pohjaisesta verkosta ja sarjaprotokollista.

Työntekijänä olet


* Hyvillä yhteistyötaidoilla ja ongelmanratkaisukyvyllä varustettu tiimipelaaja
* Työotteeltasi oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen
* Positiivinen ja reipas


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jatkosta mahdollista keskustella
* Sijainti: Vantaa, sisältää matkustamista Suomessa ja Ruotsissa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Westermon puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Westermo suunnittelee ja valmistaa tietoliikennetuotteita kriittisiin järjestelmiin vaativiin ympäristöihin. Tuotteita käytetään sekä julkisessa infrastruktuurissa, kuten liikenteessä, vedessä ja energiantuotannossa sekä prosessiteollisuudessa, kuten kaivos- ja petrokemian alalla. Yhtiö kasvaa nopeasti ja sillä on tällä hetkellä yli 200 työntekijää ja maailmanlaajuinen myynti yli 50 miljoonaa euroa. Kaikki kehitys ja tuotanto sijaitsee Ruotsissa yhtiön tiloissa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1540573
  • Tehtäväalue: Tekninen suunnittelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa