Field Application Engineer (FAE), Delta Solutions Finland Oy, Vantaa
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2021
Nyt on mahdollisuus päästä osaksi innovatiivistä ja globaalia yritystä! Etsimme autoalasta kiinnostunutta insinööriä sähköajoneuvojen latausratkaisuryhmälle, joka auttaa kasvattamaan liiketoimintaamme Pohjoismaissa. Tarjolla on monipuolinen tehtävänkuva niin teknisen myynnintuen ja huoltojen koordinoinnin kuin kehitysprojektien parissa. Jos olet ongelmanratkaisukykyinen ja sinulla on halu olla mukana kehittämässä projekteja, saatat olla etsimämme henkilö! Hae jo tänään oheisesta linkistä, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Field Application Engineerinä tulet toimimaan osana kansainvälistä tiimiä, jossa työtehtävänäsi on olla tukena yrityksen monilla eri saroilla. Työtehtävässä tuet tarjousprosessia, suhteita niin liiketoiminnan, huollon kuin toimitusten välillä, sekä annat teknistä tukea myynnille ja tuotemarkkinoinnille. Tehtävässä pääset valvomaan jälkimarkkinointia sekä tulet toimimaan myös yrityksen lähettiläänä eli käyntikorttina. Kykyjen kasvaessa vastuualueesi laajenevat kiinnostuksesi ja vahvuuksiesi mukaan.

Suomen konttorilta saat tuen arkisiin työtehtäviisi, mutta kehittäminen ja muut tavoitteet tulevat esimieheltäsi Sveitsistä.

Tämä tehtävä on osa rekrytointipalveluitamme, jolloin tulet työllistymään suoraan Delta Solutions Finland Oy:lle.
TYÖNKUVA

* Tarjota teknistä tukea myynnille ja tuotemarkkinoinnille tarkasti
* Tukea tarjousten valmisteluprosessia luomalla ehdotuksia ja neuvomalla ratkaisuissa
* Tukea uusien markkinamahdollisuuksien tunnistamista
* Tukea teknisten ongelmien ratkaisemisessa etänä sekä satunnaisesti paikan päällä
* Tukea pohjoismaiden avainasiakkaiden suhdehallintaa ja palvelujen toimittamista

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kandidaatin / maisterin tutkinto sähkötekniikassa tai vastaavasta
* Vähitään 2 vuoden kokemus sähköajoneuvojen latausratkaisuista, energian varastointijärjestelmistä tai tehonsäätöjärjestelmistä
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito (suullinen ja kirjallinen)
* Mahdollisuus matkustaa satunnaisesti
* Ajokortti


Eduksi katsomme työkokemuksen uusiutuvan energian bisneksessä sekä ruotsin kielitaidon.

Persoonana olet:


* Ongelmanratkaisukeskeinen sekä omaat hyvät kriittisen ajattelun taidot sekä hyvät vianetsintätaidot
* Hyvät viestintä ja ihmissuhdetaidot omaava
* Itsenäinen, kehittämishaluinen ja oma-toiminen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian, viimeistään toukokuussa.
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Toimisto sijaitsee tällä hetkellä Espoossa, Juvanteollisuuskatu 15. Toimisto muuttaa pian Vantaalle Myyrmäkeen, Virtataloon.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Delta Solutions Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

MUUTA TIETOA
Delta Group on maailman suurin tehoelektroniikkaratkaisujen toimittaja ja merkittävä energianhallintaratkaisujen, komponenttien, visuaalisten näyttöjen, teollisen automaation, verkkotuotteiden ja uusiutuvan energian ratkaisujen lähde. Vuonna 1971 perustetulla Delta Groupilla on myyntikonttoreita ympäri maailmaa ja tuotantolaitoksia Taiwanissa, Thaimaassa, Kiinassa, Meksikossa ja Euroopassa. Delta on globaalina johtajana tehoelektroniikassa sitoutunut ympäristönsuojeluun ja toteuttanut vihreää, lyijytöntä tuotanto- ja kierrätys- ja jätehuolto-ohjelmia monien vuosien ajan. Deltan tehtävänä on edelleen: "Tarjota innovatiivisia energiansäästötuotteita parempaan elämänlaatuun."
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1434370
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa