Festivaalityöntekijöitä
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2021

Haemme

festivaalityöntekijöitä Lahdessa järjestettävään tapahtumaan elokuun ja syyskuun lopulle.

Työtehtäviä on useita, mutta eniten osaajia tarvitaan tiskin taakse kassalle, tölkkituotteiden anniskeluun ja drinkkien valmistukseen. Toivomme tekijältä ripeyttä, sekä paineensietokykyä. Kokemust festarihommista tai muista ravintola-alan töistä katsotaan eduksi. Myös anniskelupassista on sinulle hyötyä, mutta se ei ole pakollinen. 

Tapahtumat sijoittuvat 27.-28.8 sekä 23.-25.9. välisille ajoille. Mahdollisuus on työskennellä molemmissa tai vaan toisessa tapahtumassa. Festareiden jälkeen hyvälle tekijälle tarjoamme mahdollisuutta työllistyä myös muilla ravintola-alan asiakkaillamme talven aikana.

Jos olet innokas asiakaspalvelija, etkä pelkää kiirettä, laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja tekijät valitaan heti sopivien löydyttyä.

Lisätietoja

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh. arkisin ma-pe 10-15

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1460445
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti