(Poistunut julkaisusta)

Festarimestari
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Oletko sinä tulevan kesän festarimestari?

Etsimme joukkoomme asennerikkaita, joustavia sekä iloisia ravintola-alan työntekijöitä kiertämään kesän festareita ympäri Suomen.

Voit olla jo kokemusta kerryttänyt pro tai sitten vasta ravintola-alalla aloitteleva tekijä. Kesän aikana työskentelymme painottuu pääasiallisesti anniskelutoimintaan sekä siihen liittyviin tukitoimintoihin, kuten roudaukseen. Voit tehdä kesän aikana usemmat festarit taikka vain yhdet aikataulujesi mukaan.

Asenne on meille kuitenkin tärkein, joten laita rohkeasti hakemusta tulemaan! 

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakemuksen CV:n kera voit laittaa kätevästi tämän linkin kautta: 

Festarimestari 2019

Lisätietoja antaa:

festariylimestari

Merja "Metu" Ruuska

metu@smilepalvelut.fi


Smile Henkilöstöpalvelut Oyj on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka liiketoiminnan juuret ovat jo vuonna 2002 perustetussa yhtiössä.  Smile välittää työvoimaa yli 1 100 yritykselle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 10 000 osaajaa. Tarjoamme työntekijöillemme ja asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Meiltä löytyy ammattilaiset muun muassa hotelli-, ravintola- ja catering-alalle, tapahtumiin ja promootioihin, rakentamiseen ja teollisuuteen, logistiikkaan ja kunnossapitoon, lääkäripalveluihin sekä koulutus- ja suorarekrytointipalvelut. Smilen vuoden 2017 liikevaihto oli 75,6 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut vahvasti. Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi