(Poistunut julkaisusta)

FERRONOVA-huoltoinsinööri
Oy AGA Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

FERRONOVA®-prosessitukitiimi on AGAan kuuluva jälkimarkkinointiosasto. Tiimiin kuuluu 10 henkilöä, jotka työskentelevät huollon, kunnossapidon, vianetsinnän, prosessien optimoinnin, varaosamyynnin ja riskienarvioinnin parissa. Työ tehdään pääosin AGAn asiakkaiden luona teräs- ja lämpökäsittelyteollisuuden yrityksissä.

Haemme nyt FERRONOVA®-prosessitukitiimiimme

FERRONOVA® -huoltoinsinööriä

työskentelemään suomalaisten teollisuusasiakkaidemme parissa.

Onko sinulla kiinnostusta mittaustekniikoihin ja osaamista mekaniikasta? Onko sinulla kokemusta esimerkiksi paineen, virtauksen, lämpötilan tai kaasujen mittaamisesta tai luontainen kiinnostus oppia niistä? Saatat olla hakemamme henkilö!

Tulet työskentelemään meillä itsenäisessä roolissa, jossa tukenasi ovat kollegat niin Suomessa kuin Ruotsissa. Työ tehdään pääasiassa AGAn asiakkaiden luona, jossa tehdään huoltoa ja kunnossapitoa toimittamillemme laitteille, joilla varmistetaan tuotantoprosessien toiminta ja tuotelaatu. Merkittävä osa työstä liittyy lämpötilamittauksiin ja kaasuanalyyseihin, sisältäen vianetsintää ja prosessien optimointia.

Tehtävä edellyttää asiakassuuntautunutta asennetta ja hyvää ymmärrystä työssä käytettävistä laitteista ja välineistä. Merkittävä osa FERRONOVA® -prosessituen palveluista on akkreditoitu (Swedac), joten ohjeiden ja työmenetelmien noudattaminen on ensiarvoisen tärkeää. Työsopimus on toistaiseksi voimassaoleva ja täysiaikainen. Huoltoauto sisältyy sopimukseen ja vuotuinen matkapäivien määrä on noin 60 – 80, joista noin 40 on yön ylittäviä matkoja.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus tai vastaava osaaminen sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus huoltoinsinöörin, -teknikon tai vastaavasta tehtävästä. Mekaaniset taitosi ja tekninen osaamisesi ovat korkeaa tasoa ja olet tottunut käyttämään mittalaitteita. Sinulla on mahdollisesti ollut asiakasvastuuta ja olet tottunut kirjoittamaan huoltoraportteja sekä dokumentoimaan aikaansaannoksesi tietojärjestelmiin. Työskentelytapasi on järjestelmällinen.

Arvostamme kaasujen ja kaasuanalyysien sekä lämpötilamittausten tuntemusta, kokemusta liikuteltavien mittalaitteiden käyttämisestä ja sähköasennuslupaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sitoutuneisuutta, ratkaisuhakuisuutta ja rohkeutta toimia itsenäisesti. Et epäröi tarttua ongelmiin, pieniin tai suuriin, ja turvallisuusajattelusi on korkealla tasolla. Olet ulospäinsuuntautunut ja arvostat asiakassuhteitasi.

Kielitaitovaatimuksina ovat erinomainen suomen kieli ja hyvä englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito on etu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ferronova Manager Anders Åström, p.+46 73 338 62 42 tai sovellusinsinööri Antti Mikkola arkisin klo: 9-15 välisenä aikana, p. 050 433 7075.

Lähetä englanninkielinen hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 22.02.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen careers@fi.aga.com. Merkitse hakemuksesi otsikolla ”FERRONOVA”.