(Poistunut julkaisusta)

Feissareita
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

Pidätkö ihmisläheisestä työstä? Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä? Meillä on sinulle työpaikka!


Haemme Face-to-Face varainhankkijoita Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen.
Varainhankkijana kohtaat ihmisiä kadulla ja tarjoat heille mahdollisuuden tukea kaikkein heikoimmassa asemassa olevia. Työn tavoitteena on saada kuukausilahjoittajia arvostetuille kehitysyhteistyöjärjestöille. Työtä voi tehdä päiväsaikaan joustavasti 5-6 tuntia päivässä maanantaista perjantaihin. Tuntipalkka 12€/h. Työ alkaa tammikuussa ja työsuhde on vakituinen.
Työ ei vaadi aikaisempaa työkokemusta varainhankinnasta, mutta toivomme että sinulla olisi jo jonkin verran työkokemusta, esimerkiksi myynti- tai markkinointialalta. Odotamme sinulta ennen kaikkea positiivista ja vastuullista asennetta, motivaatiota onnistua sekä sitoutumista järjestöjen arvoihin.


Tarjoamme työn, jossa pääset työskentelemään hyvän asian puolesta. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja mukavan tiimin tuen.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 20.4.2018 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!
Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä rekrytointipalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi