(Poistunut julkaisusta)

Feissareita
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset toimimaan arvojesi mukaisesti ja ehkäpä tekemään maailmasta himpun verran paremman? Meillä on sinulle työpaikka!

Haemme FEISSAREITA hyväntekeväisyysjärjestön kummikampanjaan Lahteen.

Feissarit työskentelevät tässä kampanjassa tiimeissä, joissa he kiertävät keskustelemassa asuinalueilla hyvän asian puolesta. Tavoitteena on saada ihmiset sitoutumaan hyväntekeväisyysjärjestön kuukausilahjoittajiksi. Työtä tehdään pareittain, ja työajat ovat arkisin klo 15:30-20:30. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja sinulle luvataan työstäsi reilu palkka: 12€ tunnilta.

Sinulla ei tarvitse olla työkokemusta varainhankinnasta, sillä tärkeintä on, että pidät ihmisten kohtaamisesta. Työkokemuksesta esimerkiksi myynti- tai markkinointialalta voi olla tässä työssä hyötyä. Rohkealla ja iloisella asenteella sekä onnistumisen halulla pääset pitkälle. Odotamme luonnollisesti, että arvomaailmaasi kuuluu mm. avoimuus, rehellisyys ja ihmisläheisyys.

Tarjoamme työn, jossa pääset työskentelemään hyvän asian puolesta huippujen työkavereiden kanssa. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 31.3.2018 oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, ja ensimmäisen haastattelukierroksen toteutamme videohaastatteluna - tarkkailethan siis sähköpostiasi mahdollisen videohaastattelukutsun varalta!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi