Feissareita
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset toimimaan arvojesi mukaisesti ja ehkäpä tekemään maailmasta himpun verran paremman? Meillä on sinulle työpaikka!

Haemme FEISSAREITA hyväntekeväisyysjärjestön kummikampanjaan Lahteen.


Feissarit työskentelevät kampanjassa tiimeissä ja keskustelevat kaupungilla ihmisten kanssa hyvän asian puolesta. Tavoitteena on saada yksityishenkilöitä sitoutumaan hyväntekeväisyysjärjestön kuukausilahjoittajiksi. Työtä tehdään arkisin klo 11-17. Sinulle luvataan reilu palkka: 12 € tunnilta. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Sinulla ei tarvitse olla työkokemusta varainhankinnasta, sillä tärkeintä on, että pidät ihmisten kohtaamisesta. Työkokemuksesta esimerkiksi myynti- tai markkinointialalta voi olla tässä työssä hyötyä. Rohkealla ja iloisella asenteella sekä onnistumisen halulla pääset pitkälle. Odotamme luonnollisesti, että arvomaailmaasi kuuluu mm. avoimuus, rehellisyys ja ihmisläheisyys.

Tarjoamme työn, jossa pääset työskentelemään hyvän asian puolesta huippujen työkavereiden kanssa. Saat tehtävään hyvän ja kattavan perehdytyksen.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 28.2.2018 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja valinnat tehdään heti sopivien tyyppien löydyttyä!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group
 on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä rekrytointipalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1096531
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti