(Poistunut julkaisusta)

F&B Manager
Airport Hotel Bonus Inn/ Airport Hotel Pilotti

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2018

F&B Manager

Haetko uusia haasteita ravintola-alan esimiestehtävien parissa? Meillä on aitiopaikka sinulle, joka haluat luoda ikimuistoisia ravintolakokemuksia vieraillemme yhdessä tiimisi kanssa. Näyttämönä toimii kaksi yksityistä lentokenttähotelliamme, joissa molemmissa on oma ravintola.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen F&B Manageria vastaamaan hotelliemme ravintoloiden tulosvastuullisesta toiminnasta sekä henkilöstön johtamisesta.

Olet vahvasti mukana kehittämässä molempien ravintoloiden liiketoimintaa sekä suunnittelemassa tuotevalikoimaa yhdessä liikkeenjohdon kanssa. Johdat joukkuettasi positiivisella esimerkilläsi ja teet myös suorittavaa työtä osana tiimiäsi. Tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tuoda oman kädenjälkesi ravintoloiden uudistuviin ilmeisiin.

Olet ravintola-alan kokenut esimies, joka saa parhaat tulokset aikaan yhteistyössä muiden kanssa. Edellytämme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Esimiehenä olet jämäkkä, mutta joustava tiimipelaaja, jolla on tahto ja taito kannustaa ihmisiä. Olet nuorekas ja innovatiivinen, ja sinulla on aitoa halua luoda asiakkaalle paras mahdollinen asiakaskokemus. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä hyvän organisointikyvyn. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Muu kielitaito luetaan eduksi. Työ on iltapainotteista 2-vuorotyötä. Esimiehenäsi toimii yrityksen toimitusjohtaja sekä keittiömestari.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi ja luoda uutta. Sinua odottaa kehittyvä työympäristö Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa sekä loistavat työkaverit! Toivotamme Sinut tervetulleeksi tiimiimme!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä lyhyt hakemus, cv:si ja palkkatoiveesi viimeistään 17.12. viestintäkoordinaattorillemme osoitteeseen mari.jaaskelainen@bonusinn.fi