(Poistunut julkaisusta)

FATCA/CRS - asiantuntija
S-Pankki-konserni, S-Pankki Oy, Digitaaliset palvelut, Markkinointi ja Viestintä

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle, joille haluamme tarjota ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

Haemme FATCA- ja CRS/DAC2-sääntelyyn keskittyvää asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Asiakashallinta ja sääntely -tiimiin Helsinkiin.

Työnkuvan esittely

- Toimit osana Asiakashallinta ja sääntely -tiimiä, jonka vastuulla ovat muun muassa KYC- ja AML-prosessit.
- Vastuullesi kuuluu S-Pankki-konsernin FATCA ja CRS/DAC2 -prosessin omistajuus.
- Kehität asiakasprosesseja ja raportointijärjestelmiä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa.
- Tuet asiakaspalvelijoita, tuotat ohjeita, annat neuvontaa ja koulutat.
- Osallistut asiantuntijana tai projektipäällikkönä konsernissa käynnissä oleviin oman vastuualueesi projekteihin.

Odotukset hakijalle

- Sinulla on aikaisempaa kokemusta tai osaamista FATCA- ja CRS/DAC2-verosääntelystä.
- Työskentelet tarkasti ja analyyttisesti.
- Kykenet kommunikoimaan sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa.
- Olet oma-aloitteinen ja esität uusia näkökulmia rohkeasti.
- Olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen.

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo seitsemän kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakashallinta ja sääntely -tiimin esimies Henna Koski 6.9.2019 klo 15.30-16.30, puh. 050 402 4027.

Lue meistä lisää: https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/ .

Hae näin

Lähetä hakemuksesi 16.9.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan sekä sinusta teetetään turvallisuusselvitys.