(Poistunut julkaisusta)

Fast Food työntekijöitä, Tampereen Jäähalli Ravintolat
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Oletko juuri sinä se huipputyyppi, jota etsimme mukaan Tampereen jäähallin energiseen fast food tiimiin?

Haemme nyt Tampereen jäähallille liigakaudeksi 2020-2021 FAST FOOD TYÖNTEKIJÖITÄ

Mitä me tarjoamme sinulle?

Meillä pääset asiakaspalvelutehtävien kautta osaksi Tampereen vauhdikasta kiekkohuumaa. Työtehtäviisi sisältyy esimerkiksi kassatyöskentelyä sekä ruokatuotteiden valmistusta ja myyntiä. Myyntipisteitä löytyy monenlaisia hallin käytäviltä ja saatatpa päästä myyntitehtäviin katsomonkin puolelle. Innokkaimmat tekijät pääsevät haistelemaan myös VIP-tilojen ja aitioiden tunnelmaa avustaviin työtehtäviin. Voimme luvata, että tiedossa on mielenkiintoinen ja vaihteleva työympäristö!

Työsuhteet ovat osa-aikaisia ja työpäivät keskimäärin neljän tunnin mittaisia. Töitä on arkena alkuiltoina ja viikonloppuisin iltapäivinä Tapparan ja Ilveksen pelikalenterien mukaisesti. Työ sopii siis loistavasti esimerkiksi opiskelijoille tai muutoin lisätyötä kaipaaville ravintola-alasta kiinnostuneille.

Mitä toivomme sinun tarjoavan meille?

Olet energisellä ja joustavalla asenteella varusteltu hyvä tyyppi, joka ei vähästä hätkähdä. Pitkät jonot selätät tehokkaasti iloisella ja reippaalla otteella. Olet nopea oppimaan uutta ja pystyt sopeutumaan muuttuviin tilanteisiin hyvällä asenteella. Asiakaspalvelu on meille ykkösasia, joten odotamme sinulta aina ystävällistä ja palvelualtista toimintaa. Maalaisjärjellä osaat ratkaista ja selvittää haastavimmatkin tilanteet. Toivomme sinun olevan hyvää työilmapiiriä luova tiimipelaaja, mutta pärjäävän tarvittaessa itsenäisestikin.

Mikäli sinulla on taskussasi hygienia- ja anniskelupassit, katsomme ne ehdottomasti eduksesi. Varaslähdön tehtävään sinulle antaa myös aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja/tai kassatyöskentelystä. Kokemuksen puutteen kompensoit kuitenkin reippaalla otteellasi työntekoon ja halullasi sekä kyvylläsi oppia uutta. Meillä asenne ratkaisee!

Kiinnostuitko?

Mikäli olet sitä mieltä, että sinun tulisi ehdottomasti päästä mahtavaan tiimiimme mukaan, haluamme kuulla sinusta heti! Haku on auki 16.8. asti, joten laitathan meille hakemuksesi pian oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Henna Rajamäki numerosta 040 3440 507. Tiedusteluajat arkisin klo 12-14 välillä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä.

https://insights.barona.fi/restel