(Poistunut julkaisusta)

Fast Food työntekijöitä, Tampereen Jäähalli Ravintolat
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Syksyllä pelataan taas Liigaa! Etsimme juuri sinua, iloisella ja reippaalla asenteella varustettuja uusia vahvistuksia Tampereen Jäähallin joukkoon palvelemaan nälkäistä Ilveksen kannattajajoukkoa sekä janoista Tapparan kuudennetta kenttäpelaajaa.

Haemme nyt Tampereen jäähallille tulevaan liigakauteen,

FAST FOOD TYÖNTEKIJÖITÄ

Mitä me tarjoamme sinulle?

Meillä pääset asiakaspalvelutehtävien kautta osaksi Tampereen energistä kiekkotunnelmaa. Palvelet kiekkokansaa erätauoilla jäähallin lukuisilla myyntipisteillä sekä erien aikana valmistaudut seuraavaa taukoa varten.

Työtehtäviisi sisältyy kassatyöskentelyä, ruoka- sekä kahvilatuotteiden valmistelua ja myyntiä. Työsuhteet ovat osa-aikaisia ja työpäivät keskimäärin neljän tunnin mittaisia.

Töitä on arkena iltaisin ja viikonloppuisin alkuiltaisin Tapparan ja Ilveksen pelikalenterien mukaisesti n. huhtikuuhun 2019 saakka. Mahdollisuus jatkaa jälleen seuraavalla liigakaudella.

Työ sopii siis loistavasti esimerkiksi opiskelijoille tai muutoin lisätyötä kaipaaville ravintola-alasta kiinnostuneille.

Mitä toivomme sinun tarjoavan meille?

Tässä ripeätahtisessa työssä pärjäät, kun olet energisellä ja joustavalla asenteella varusteltu ilopilleri, jolla on päässälaskutaito hallussa. Sopeudut uusiin paikkoihin ja tilanteisiin nopeasti ja suonissasi virtaa asiakaspalveluhenkinen veri. Paineensietokykysi on rautaa ja työt hoituvat sinulta tehokkaasi työskentelit sitten itsenäisesti tai tiimissä.

Mikäli sinulla on taskussasi hygieniapassi, niin loistavaa. Jos ei, niin älä huolestu, voit suorittaa sen myös kauttamme. Varaslähdön tehtävään sinulle antaa myös aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja/tai kassatyöskentelystä. Kokemuksen puutteen kompensoit kuitenkin reippaalla otteellasi työntekoon ja halullasi sekä kyvylläsi oppia uutta. Meillä asenne ratkaisee!

Kiinnostuitko?

Mikäli olet sitä mieltä, että sinun tulisi ehdottomasti päästä mahtavaan tiimiimme mukaan, haluamme kuulla sinusta heti! Haku on auki 29.7.2018. asti, joten laitathan meille hakemuksesi pian! Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jatkoon valituille järjestetään haastattelut 7.8.2018.

Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan elo-syyskuussa.

Lisätietoja työtehtävästä antavat, ravintolapäällikkö Henna Rajamäki numerosta: 040 3440 507. Tiedusteluajat arkisin klo 12-14.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel