(Poistunut julkaisusta)

Fast Food työntekijöitä, Hartwall Arena ja Helsingin Jäähalli
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017
Syksyn kulttuuritapahtumat ja liigapelit ovat täällä taas! Etsimme joukkoomme uusia vahvistuksia palvelemaan nälkäisiä tapahtumakävijöitä sekä janoista kiekkokansaa. Haemme nyt Hartwall Arenalle sekä Helsingin jäähallille syksyn ja kevään liiga- ja tapahtumakaudeksi
FAST FOOD TYÖNTEKIJÖITÄ


Mitä me tarjoamme sinulle?

Meillä pääset asiakaspalvelutehtävien kautta osaksi Helsingin moninaista kulttuurielämää ja energistä kiekkohuumaa. Tulet työllistymään joko Hartwall Arenalle tai Helsingin jäähallille, jossa palvelet jollakin jäähallien lukuisista kioskipisteistä. Työsuhteet ovat osa-aikaisia ja työpäivät keskimäärin neljän tunnin mittaisia. Töitä on arkena alkuiltoina ja viikonloppuisin iltapäivinä yksiköiden tapahtumakalentereiden mukaisesti. Työ sopii siis loistavasti esimerkiksi opiskelijoille tai muutoin lisätyötä kaipaaville ravintola-alasta kiinnostuneille.


Mitä toivomme sinun tarjoavan meille?

Olet energisellä ja joustavalla asenteella varusteltu ilopilleri, jolla on luontainen taipumus tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi. Sopeudut uusiin paikkoihin ja tilanteisiin nopeasti ja suonissasi virtaa asiakaspalveluhenkinen veri. Paineensietokykysi on rautaa ja työt hoituvat sinulta tehokkaasi työskentelit sitten itsenäisesti tai tiimissä.

Mikäli sinulla on taskussasi hygienia- ja anniskelupassit, katsomme ne ehdottomasti eduksesi. Varaslähdön tehtävään sinulle antaa myös aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja/tai kassatyöskentelystä. Kokemuksen puutteen kompensoit kuitenkin reippaalla otteellasi työntekoon ja halullasi sekä kyvylläsi oppia uutta. Meillä asenne ratkaisee!


Kiinnostuitko?

Mikäli olet sitä mieltä, että sinun tulisi ehdottomasti päästä osaksi energistä tiimiämme, haluamme kuulla sinusta heti! Haku on auki 1.10. asti, joten laitathan meille hakemuksesi pian osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat tai oheisen linkin kautta.

Järjestämme rekrytointipäivän tiistaina 10.10. klo 17 Hartwall Arenalla, johon kutsumme valitut hakemusten perusteella. Varaathan kyseisen iltapäivän jo nyt vapaaksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Hartwall Arenan apulaisravintolapäällikkö Jari Pursiainen numerosta 0400 639 155. Tiedusteluajat arkisin klo 9-15.