(Poistunut julkaisusta)

Fast Food - työntekijöitä BURGER KING, Levi
Burger King, Levi

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Haluatko Levin kingiksi?
Etsimme Levin ravintolan kingijengiin täydennystä tulevaan talvikauteen 2019-2020. Seuraavat aloitukset alkavat 20.1.2020 alkaen ja ovat kestoltaan aina huhtikuun loppuun saakka. Ravintola palvelee asiakkaitaan Levin keskustassa aamusta iltaan/yöhöön joka päivä. Joten jos haluat työpaikan, jossa aika kuluu kelloa katsomatta, hae meille töihin! Aiempaa kokemusta ei tähän tehtävään vaadita, kingi asenteesi ratkaisee!

Mahdollisuus kouluttautua myös vuoropäälliköksi, ilmoithan mahdollisesta kiinnostuksestasi!

#Kingikokemus

Kaikki lähtee asenteesta. Jos olet innokas oppimaan uusia juttuja ja ymmärrät vielä loistavan palvelun päälle, saatat olla seuraava kingiläinen! Sovit loistavasti kingijengiin, mikäli olet myös joustava ja innokas tarttumaan työhön. Kahden viikon perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Kingipomot uskovat työntekijöihinsä ja pitävät huolen siitä, että koulutuksen jälkeen pystyt sukkuloimaan missä tahansa tilanteessa.

#Kingikyky

Kingissä jengissä jokainen pääsee tekemään kaikkia työtehtäviä niin asiakaspalvelusta siivoukseen ja ruuanvalmistukseen. Yhden työvuoron aikana saatat palvella niin asiakkaita, valmistaa tuotteita, hypätä tiskivuoroon ja kurvata siistimään ravintolaa, kun taas toinen vuoro saattaa kulua kokonaan kassalla asiakkaita kingiasenteella palvellen. Kingijengissä sinua autetaan tulemaan maailman parhaaksi työssäsi.

#Kingikalenteri

Työn tyyppi kaksivuorotyö ja tunteja sinulle kertyy vähintään 90h/3vk. Työvuorot sijoittuvat toimipaikan aukioloaikojen mukaan. Tämä tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä. Töiden aloitus jo lokakuusta - huhtikuun 2020 loppuun saakka, joten tässä olisi potentiaalia työllistyä todellakin koko talvikaudeksi.

#Kingijengi #BeYourWay

Be your way -filosofia näkyy kingijengin toiminnassa joka päivä, ja toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Työn luonteen kannalta kingi tyyppi on sosiaalinen, kaikille ystävällinen ja aloitteellinen asiakaspalvelija. Kingijengissä tulet oppimaan paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä sekä luovasta ongelmanratkaisusta.

Kiinnostuitko?

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona ja työllistyt Barona Lapland Oy:n kirjoille. Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Maksullinen kimppa-asuminen järjestyy kävelyetäisyyden päässä työpaikalta.

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.