(Poistunut julkaisusta)

Fast Food Työntekijöitä Burger King Iso Myy, Joensuu
Restel Fast Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Haluatko Iso Myyn kingiksi?

Etsimme Joensuuhun kauppakeskus Iso Myyn kingijengiin täydennystä keikkatyöntekijöiden joukkoon. Ravintola palvelee asiakkaitaan myös kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella. Joten jos haluat työpaikan, jossa aika kuluu kelloa katsomatta, hae meille töihin!

#Kingikokemus

Kaikki lähtee asenteesta. Jos olet innokas oppimaan uusia juttuja ja ymmärrät vielä loistavan palvelun päälle, saatat olla seuraava kingiläinen! Sovit loistavasti kingijengiin, mikäli olet myös joustava ja innokas tarttumaan työhön. Kahden viikon perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä sekä hygieniapassia. Voimassaoleva salmonellatodistus on esitettävä ennen työn alkua.

#Kingikyky

Kingissä jengissä jokainen pääsee tekemään kaikkia työtehtäviä niin asiakaspalvelusta siivoukseen ja ruuanvalmistukseen. Yhden työvuoron aikana saatat palvella niin asiakkaita, valmistaa tuotteita, hypätä tiskivuoroon ja kurvata siistimään ravintolaa, kun taas toinen vuoro saattaa kulua kokonaan kassalla asiakkaita kingiasenteella palvellen.

#Kingikalenteri

Työn tyyppi on osa-aikainen ja pystyt työskentelemään joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Työskentelet vaihtelevissa vuoroissa ravintola aukioloajan puitteissa. Kingijengi toivoo saavansa sinusta pidempiaikaisen kruununperillisen kuningaskuntaansa. Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia, mutta työsopimus tehdään Baronalle, joka on rekrytoinnin ja vuokratyön yhteistyökumppani.

#Oleomaitsesi

Be your way -filosofia näkyy kingijengin toiminnassa joka päivä ja toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Työn luonteen kannalta kingi tyyppi on sosiaalinen, kaikille ystävällinen ja aloitteellinen asiakaspalvelija. Tulet oppimaan työssäsi paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä ja luovasta ongelmanratkaisusta.

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Burger Kingillä työskentely on niin mahtavaa, että et halua enää lähteä #Kingijengistä! Ja tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Kiinnostuitko?

Täytä sähköinen hakemus 15.12.2019 mennessä, työn aloitus sovitaan valitun henkilön kanssa. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. . Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä: https://www.restel.fi/restel-tyopaikat/