(Poistunut julkaisusta)

Fast Food -työntekijä BURGER KING® Zeppelin, Kempele
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018
TASTE IS KING!

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. BURGER KING® -ravintoloita on yli 15 000 ympäri maailmaa yli 100 maassa. Ravintolat palvelevat noin 11 miljoonaa asiakasta päivittäin.

Restel Fast Food Oy toi kansainvälisen hampurilaisketjun Suomeen vuonna 2013, jonka jälkeen se on valloittanut valtakuntaa vauhdilla.

BURGER KING® -ravintoloiden tavoitteena on rakentaa yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Haluatko Kempeleen Kingiksi?

Hurjaa vauhtia kasvava BURGER KING® -ketju avaa Oulun seudun toisen ravintolansa Kempeleen Zeppeliniin heinäkuussa 2018. Etsimme #kingijengiä uuteen autokaistalliseen, 24/7 avoinna olevaan ravintolaamme.

Jos haluat työpaikan, jossa aika kuluu kelloa katsomatta, hae meille töihin!

#Kingikokemus

Kaikki lähtee asenteesta. Jos olet innokas oppimaan uusia juttuja ja ymmärrät vielä loistavan palvelun päälle, saatat olla seuraava kingiläinen! Sovit loistavasti jengiimme, mikäli olet myös joustava ja innokas tarttumaan työhön. Kahden viikon perusteellisen koulutusjakson aikana opetamme kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Uskomme työntekijöihimme ja pidämme huolen siitä, että koulutuksen jälkeen pystyt sukkuloimaan missä tahansa tilanteessa.

#Kingikyky

Kingissä jengissä jokainen pääsee tekemään kaikkia työtehtäviä niin asiakaspalvelusta siivoukseen ja ruuanvalmistukseen. Yhden työvuoron aikana saatat palvella niin asiakkaita, valmistaa tuotteita, hypätä tiskivuoroon ja kurvata siistimään ravintolaa - kun taas toinen vuoro saattaa kulua kokonaan kassalla asiakkaita kingiasenteella palvellen. Autamme sinua tulemaan maailman parhaaksi työssäsi. Lisää tietoa, siitä millaista on kuulua kingijengiin ja uramahdollisuuksistamme löydät nettisivuiltamme www.burgerking.fi. Tämä tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.

#Kingikalenteri

Työ on osa-aikaista ja tunteja sinulle kertyy keskimäärin 10-90h/3vk, riippuen siitä mikä sopii #kingikalenteriisi parhaiten. Työskentelet kaikissa vuoroissa aina arkiaamuista viikonloppuiltoihin sekä yövuoroissa, ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Työnluonne on kolmivuorotyö.
Toivomme, että saamme sinusta pysyvän kruununperillisen kuningaskuntaamme, joten työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Ilmoitathan hakemuksessasi minkälaista tuntisopimusta ensisijaisesti haet.

#Kingijengi | #BeYourWay

Be your way -filosofia näkyy toiminnassamme joka päivä, ja toivotamme sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Työn luonteen kannalta kingi tyyppi on sosiaalinen, kaikille ystävällinen ja aloitteellinen asiakaspalvelija. Työ sopii hyvin ilta- ja aamuvirkuille ja kaikille lisätienestiä haluaville. Meillä tulet oppimaan paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä sekä luovasta ongelmanratkaisusta. BURGER KING® on Suomessa osa Restel-konsernia ja alan merkittävän toimijan monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi.

Täytä sähköinen hakemus 10.6. mennessä. Jos kirjoittaminen ei ole sinun juttusi voit lähettää meille myös video CV:n! Odotamme innolla kuulevamme sinusta!