(Poistunut julkaisusta)

FAST FOOD-TYÖNTEKIJÄ BURGER KING® JOENSUU ISO MYY
BURGER KING® Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haluatko Joensuun kingiksi kesäksi 2019?

Etsimme Joensuun Iso Myyn BURGER KING® -ravintolan kingijengiin täydennystä kesälle 2019. Jos haluat työpaikan, jossa aika kuluu kelloa katsomatta, hae meille töihin!

#Kingikokemus

Kaikki lähtee asenteesta. Jos olet innokas oppimaan uusia juttuja ja ymmärrät vielä loistavan palvelun päälle, saatat olla seuraava kingiläinen! Sovit loistavasti jengiimme, mikäli olet myös joustava ja innokas tarttumaan työhön. Kahden viikon perusteellisen koulutusjakson aikana opetamme kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Uskomme työntekijöihimme ja pidämme huolen siitä, että koulutuksen jälkeen pystyt sukkuloimaan missä tahansa tilanteessa.

#Kingikyky

Kingissä jengissä jokainen pääsee tekemään kaikkia työtehtäviä niin asiakaspalvelusta siivoukseen ja ruuanvalmistukseen. Yhden työvuoron aikana saatat palvella niin asiakkaita, valmistaa tuotteita, hypätä tiskivuoroon ja kurvata siistimään ravintolaa – kun taas toinen vuoro saattaa kulua kokonaan kassalla asiakkaita kingiasenteella palvellen. Autamme sinua tulemaan maailman parhaaksi työssäsi. Lisää tietoa, siitä millaista on kuulua kingijengiin ja uramahdollisuuksistamme löydät nettisivuiltamme.

Toivomme, että sinulta löytyy valmiiksi hygieniapassi, anniskelupassi on eduksi. Lisäksi edellytämme täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

#Kingikalenteri

Etsimme työntkeijöitä kesäksi keikkatyösuhteeseen sekä määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa viikkotyötunnit ovat keskimäärin 45h/3vkoa. Kerrothan hakemuksessasi mikä tuntisopimus sopisi sinun elämäntilanteeseesi. Työskentelet vaihtelevissa vuoroissa ja myös viikonloppuisin. Mikäli olet vapaana myös kesän jälkeen, saattaa työt jatkua kesän jälkeenkin.

Joensuun ravintolassamme on laajat aukioloajat, sillä olemme auki viikon jokaisena päivänä, aamupäivästä iltaan ja perjantai- ja lauantaiöinä klo 05.00. saakka. Työvuorosi tulevat sijoittumaan ravintolan kaikkiin vuoroihin ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

#Kingijengi #BeYourWay

Be your way -filosofia näkyy toiminnassamme joka päivä, ja toivotamme sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Työn luonteen kannalta kingi tyyppi on sosiaalinen, kaikille ystävällinen ja aloitteellinen asiakaspalvelija. Työ sopii hyvin ilta- ja aamuvirkuille ja kaikille lisätienestiä haluaville. Meillä tulet oppimaan paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä sekä luovasta ongelmanratkaisusta.

Kiinnostuitko?

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona ja Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia. Täytä sähköinen hakemus 28.2.2019 mennessä. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi
Eduksi luettavat asiat: Anniskelupassi