(Poistunut julkaisusta)

Fast Food-työntekijä, Burger King, Vantaan alue
Restel Fast Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Haluatko osaksi mielettömän fiiliksen kingijengiä?

Etsimme Vantaan alueen Burger Kingien mahtaviin kingijengeihin täydennystä.

Meillä on nyt vapaana olevia paikkoja seuraavassa Burger Kingissä:

  • Burger King Jumbo, Vantaa

Jos haluat työskennellä paikassa, jossa aika kuluu kelloa katsomatta, hae mukaan ja ole osana huippujengiä!

Tsekkaa video Kingijengin Kingiduunista!

#Kingikokemus

Kaikki lähtee asenteesta. Jos olet innokas oppimaan uusia juttuja ja ymmärrät vielä loistavan palvelun päälle, saatat olla seuraava kingiläinen! Sovit loistavasti kingijengiin, mikäli olet myös joustava ja innokas tarttumaan työhön. Kahden viikon perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Kingipomot uskovat työntekijöihinsä ja pitävät huolen siitä, että koulutuksen jälkeen pystyt sukkuloimaan missä tahansa tilanteessa.

#Kingikyky

Kingissä jengissä jokainen pääsee tekemään kaikkia työtehtäviä niin asiakaspalvelusta siivoukseen ja ruuanvalmistukseen. Yhden työvuoron aikana saatat palvella niin asiakkaita, valmistaa tuotteita, hypätä tiskivuoroon ja kurvata siistimään ravintolaa, kun taas toinen vuoro saattaa kulua kokonaan kassalla asiakkaita kingiasenteella palvellen. Kingijengissä sinua autetaan tulemaan maailman parhaaksi työssäsi.

#Kingikalenteri

Työn tyyppi on osa-aikainen. Tulevana kingijengiläisenä työskentelet 90h/ 3vk- toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella. Tällä hetkellä etsimme siis lähinnä myös päivävuoroissa työskenteleviä uusia kingiläisiä. Työtä tehdään huippuporukassa aina aamusta iltamyöhään sekä arkena että viikonloppuisin. Tämä tehtävä vaatii täysi-ikäisyyttä.

#Kingijengi #BeYourWay

Be your way -filosofia näkyy kingijengin toiminnassa joka päivä, ja toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Työn luonteen kannalta kingi tyyppi on sosiaalinen, kaikille ystävällinen ja aloitteellinen asiakaspalvelija. Kingijengissä tulet oppimaan paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä sekä luovasta ongelmanratkaisusta. Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi.

Kiinnostuitko?

Täytäthän sähköisen hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, koska palkkaamme tekijät heti sopivien löydyttyä. Yhteistyökumppanina toimii Barona Horeca. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Voit liittää hakemukseesi myös työtodistuksesi sekä mahdollisen hygieniapassisi :)

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Burger Kingillä työskentely on niin mahtavaa, että et halua enää lähteä #Kingijengistä! Ja tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://barona.fi/restel.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomenkielen taito